Wat je moet weten over Trouwjurken Prijzen

Bruidsjurken / Trouwjurken prijzen

Wat je moet weten over Trouwjurken Prijzen. In de Bruidsmode is sprake van kartelvorming, een groot aantal bruidswinkels maakt met elkaar afspraken om niet met elkaar te concurreren en verhogen op grote schaal de verkoopprijzen.

Deze bruidszaken vinden zich zelf nogal gerenommeerd, en zijn zelfs trots op het feit dat zij deze kartels hebben weten te bewerkstelligen en hiermee fabrikanten kunnen manipuleren.

Ook een groot aantal bruidsmode fabrikanten werken hier dientengevolge sterk aan mee door andere bruidswinkels niet de kans te geven om in deze gebieden te werken, dit is uiteraard verboden en is slecht voor de consument. Deze betaald hierdoor namelijk tot honderden euro’s teveel voor haar trouwjurk.

Trouwjurk kopen met 100% zekerheid

Trouwjurk kopen kan nu met 100% zekerheid bij WeddingWonderland. Lees hier meer over WeddingWonderland en de voordelen van onze Next Level of Service. Welkom!

Wat is de prijs van een trouwjurk

De prijs van een trouwjurk wordt veelal bepaald door de mate waarin hier een goed aanbod te vinden is. We bedoelen hier dan mee of er genoeg aanbieders van een bepaald bruidsmodemerk in jouw regio te vinden zijn. Woon je bijvoorbeeld in Den Haag, een stad met meer dan 500.000 inwoners, dan zal dit zeker een regio moeten zijn met tenminste 3 tot 5 aanbieders voor het label van jouw nieuwe trouwjurk. Is er weinig aanbod bij bruidswinkels (lees: geen directe concurrentie) dan kunt je er van uit gaan dat je 1500 tot meer dan 2500 euro betaald voor je nieuwe bruidsjurk.

Met 10 jaar ervaring in de bruidsmode, en het doen en bestuderen van vele (nationale en internationale) onderzoeken en prijslijsten zijn wij bij WeddingWonderland van mening dat je de mooiste en meeste (exclusieve) trouwjurken moet kunnen vinden in de prijs-categorie van 795 t/m maximaal 1795 euro, bovendien krijg je daar bij ons dan vaak ook nog eens voor 400 euro aan bruidsaccessoires bij kado!

Hoeveel mag jouw trouwjurk kosten?

De prijs voor je trouwjurk, of beter gezegt: “wat jij er voor wilt uitgeven” bepaal je natuurlijk geheel zelf. Maar ervaring leert dat de meeste bruiden tussen de 500 tot 1500 euro willen uitgeven aan hun bruidsjurk. Daarbij komen dan nog de kosten voor het pasmaken van je trouwjurk en de bruidsaccessoires.

De Grootste collectie Trouwjurken tot 500 euro vind u bij WeddingWonderland Almere, Den Haag & Harlingen.

Alleen bij WeddingWonderland krijg je bij de aanschaf van je nieuwe bruidsjurk vanaf 999 euro voor 400 euro aan bruidsaccessoires kado, en betaal je voor het pasmaken van je trouwjurken een vast bedrag van 199 euro, dus geen verrassingen achteraf!

04 mrt
Door Wedding Wonderland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *