Verzendkosten

De verzendkosten in de WeddingWonderland website zijn volgens ons best redelijk, deze bedragen 7,25 euro per bestelling. We zijn een familiebedrijf met veel knowhow op het gebied van bruidskleding en aanverwante artikelen, en van een uitgebalanceerde collectie bruids- & aanverwante zaken mag je als klant de vruchten plukken en bestellen via onze online shop.

Het terugsturen van de artikelen is voor eigen rekening – het retourneren naar een van de winkels is natuurlijk kosteloos. Retourartikelen kunnen worden teruggestuurd naar: WEDDING WONDERLAND – distributie – Markerkant 14-13B | 1314AP Almere Stad.

Voor bestellingen die binnen 5 werkdagen zonder een grondige reden worden geannuleerd hanteren wij 15 euro administratiekosten.

We kiezen er voor om onze service en knowhow ook online met je te delen.., en de artikelen voor zo ver mogelijk, bij je thuis te laten bezorgen. Daar worden kosten voor gemaakt.., en die berekenen we aan je door. Simpel. Je mag natuurlijk ook gewoon gezellig in een van onze bruidswinkels langskomen.., dan vinden we eigenlijk nog veel leuker want dan kunnen we je uitgebreid voorzien van informatie over het gewenste artikel.

In onze webshop vind je de meest verkochte artikelen en artikelen waarvan we vinden dat je ze eigenlijk niet mag missen…, ervaring leert dat een groter assortiment geen enkele garantie geeft op een beter huwelijk. Alvast bedankt voor je bestelling in onze online shop of onze bruidswinkels.