Bruidsatelier

Alleen een goede bruidsmodecoupeuse kan jouw bruidsjurk perfect op maat maken! Bij alle Wedding Wonderland bruidswinkels zijn bruidsmode-coupeuses voor je beschikbaar, en in Almere Stad hebben we ook nog een professioneel naaiatelier waar alle bruidsjurken die in onze winkels verkocht worden kunnen worden pasgemaakt! In ons grote bruidsatelier in Almere kun je dus sowieso altijd op afspraak terecht!

De ANKi | My VINTAGE BOUDOIR Designer Bruidswinkel in Dordrecht heeft een volledig zelfstandig atelier, alle jurken die daar worden verkocht worden daar ook perfect op maat gemaakt!

Het vermaken (innemen – uitleggen e/o lengte aanpassen) is minimaal 199,- euro, bij een eenvoudige trouwjurk zonder kant,  tule, parels, steentjes etc. en betaal je bij de eerste pas van met je trouwjurk. Je mag voor het afpassen zelf een afpas afspraak maken bij “Hét Atelier” van Wedding Wonderland  (06) 2039 9961 of bel voor de vestiging in Dordrecht (06) 5758 8080

LET OP: je mag 1 extra gast meebrengen tijdens je pasafspraak
Als er meer mensen bij zijn duurt de passessie vaak te lang i.v.m. de vele verschillende meningen en de extra uitleg die je coupeuse aan de hand daarvan steeds opnieuw moet geven. Zij kan dan niet tijdig terug naar het atelier om voorbereidingen te treffen voor het vermaken van jouw japon of voor het voorbereiden op de volgende pasafspraak. Met een groter gezelschap komen afpassen is natuurlijk altijd mogelijk, we brengen in dat geval per passessie een bedrag van 120,- euro in rekening (daarvoor krijg je 1 uur lang de pasruimte en een coupeuse-styliste tot je beschikking).

Je mag zelf de afpasafspraak maken

Zodra je je bruidsjurk hebt aangeschaft kun je telefonisch contact opnemen met “Hét Bruidsatelier” van Wedding Wonderland  (06) 2039 9961 of rechtstreeks contact opnemen met het atelier van Bruidswinkel ANKii | My VINTAGE BOUDOIR in Dordrecht (06) 5758 8080, en dan plannen we in overleg met jou een pasdatum & tijdstip in. De afpassessies vinden áltijd plaats in het centrale Wedding Wonderland bruidsmode-atelier aan de Markerkant 14-13b  in Almere Stad óf in de vestiging in Dordrecht als je daar je jurk hebt gekocht..

Altijd een minimale prijs bij een basisvermaak!

De kosten voor het vermaken van je bruidsjurk zijn minimaal 199,- euro incl. btw. (Dit betreft het innemen, uitleggen en evt. de lengte aanpassen bij een eenvoudige trouwjurk zonder kant,  tule, parels, steentjes etc.
Mocht je speciale wensen hebben (kragen, halters, extra Swarovskisteentjes etc. etc.) of een uitgebreide vermaak, dan geldt er een meerprijs die in alle filialen gelijk is. De coupeuse zal deze veelal tijdens de passessie met je bespreken en volgens afspraak vermelden op je atelierkaart.

Je afpassessie begint zo’n 2 maanden voorafgaand aan je bruiloft

Tijdens de eerste afpassessie worden je maten opgenomen, en gaat de bruidsjurk naar het atelier. Wij maken na afloop van die eerste passessie diréct een tweede afspraak met je, of spreken met je af dat je op termijn gebeld gaat worden. Tijdens de volgende passessie kun je de bruidsjurk doorpassen en evt. meenemen als alles piekfijn in orde is.

Als er dan nog aanpassingen moeten worden gedaan, (soms vallen bruiden af, of komen ze wat aan ivm de spanning voor de grote dag..) gaat de bruidsjurk wederom naar het atelier en wordt er een vervolgafspraak gemaakt. (tot max. 5 passessies!).

Een afpas sessie duurt +/- 20-30 minuten

Houd rekening met een doorpas sessie van zo’n 30 minuten, en zorg ervoor dat de basisbenodigdheden (zoals bijv. de hoepel, lingerie & schoentjes) voor je besteld zijn en bij ons klaarstaan of dat je ze zelf meebrengt.

Het is essentieel dat de benodigde accessoires VOOR AANVANG VAN JE PASSESSIE COMPLEET zijn.., het uitzoeken van accessoires en benodigdheden tijdens de passessie is niet toegestaan. Er treed dan een fikse vertraging op omdat de coupeuse niet kan beginnen met haar werk. Voor de afpassessie kun je MAXIMAAL nog 1 persoon meenemen.

LET OP: je mag 1 extra gast meebrengen tijdens je pasafspraak. Als er meer mensen bij zijn duurt de passessie vaak te lang i.v.m. de vele verschillende meningen en de extra uitleg die je coupeuse aan de hand daarvan steeds opnieuw moet geven. Met meer mensen passen is natuurlijk altijd mogelijk, we brengen in dat geval per passessie een bedrag van 120,- euro in rekening (maximale pastijd per keer is 1 uur)

Op welke dagen en tijden kun je komen afpassen in de winkel

Afpassen is uitsluitend op afspraak, en bij voorkeur door de week. In het centrale atelier aan de Markerkant 14-13b in Almere Stad kun je van donderdag t/m zaterdag op afspraak terecht, bel even voor meer info (06) 2039 9961. Oók het atelier van de Bruidswinkel in Dordrecht (06) 5758 8080 ontvangt haar bruiden graag op afspraak.
Op Maandag zijn alle Wedding Wonderland winkels en de ateliers gesloten! – alle actuele openingstijden van de winkels vind je op deze website in de rubriek ‘Bruidswinkels’.

We zien je graag binnenkort…!

VACATURES Bruidsmode Coupeuse

Voor het centrale bruidsmodeatelier in Almere
 zijn we altijd op zoek naar extra coupeuses!

Heb je interesse en wil je meer weten? Stuur even een leuke email o.v.v. ‘sollicitatie’ naar INFO@WEDDINGWONDERLAND.NL en vertel ons wie je bent, wat je doet, en hoe jij je toekomst ziet bij een van de leukste bruidsmodeformules van Nederland! – Bellen mag natuurlijk ook! Bel dan even naar het ServiceCentre voor meer info (06) 2039 9961 of het maken van een intake-afspraak.

Na een korte selectieprocedure door ons atelier/management-team nodigen we een deel van de kandidaten uit.., als jij écht zo goed bent als je ons laat weten dan zit jij daar vást bij! 🙂

We hopen je gauw te zien!- WEDDING WONDERLAND –