Bruidsmode Den Bosch

Welkom in onze NIEUWE BRUIDSMODE-OUTLET!

Deze NIEUWE BRUIDSWINKEL in Dordrecht is eenvoudig aan te rijden via de A15 | A16 & natuurlijk de A59 vanuit regio Den Bosch… Parkeren kun je voor de deur of in een van de parkeergarages in de buurt.

De collectie OUTLET Designer Trouwjurken in maten 34 t/m 54 zal je aangenaam verrassen..

BRUIDSJURKEN

vanaf 499,- en MAXIMAAL 1099,- euro!

Práchtige NIEUWE & VINTAGE Designer Trouwjurken voor een eerlijke prijs én garandeert een “Once in a Liftime Bridal-Experience”

ANKii & haar Team leggen jou en je gezelschap in de watten en vanuit een jarenlange ervaring in de bruidsmode weten zij je perfect te begeleiden in de zoektocht naar jouw Droomjurk!

Je hebt tijdens je passessie de héle Bruidswinkel voor jezelf, dus alle tijd en ruimte om uitgebreid Trouwjurken te kijken, kiezen, passen & direct mee te nemen naar huis (of gewoon bij ons te laten tot aan je trouwdag, dat mag natuurlijk ook)

De sfeervolle BOHEMIAN aankleding van deze winkel maakt dat jij je diréct helemaal thuis voelt.., deze bruidswinkel is bovendien speciaal voor jou GEOPEND OP AFSPRAAK om je alle ruimte te geven om dit bijzondere moment te delen met de mensen die je leuk vind.

…er zijn in onze bruidswinkels altijd gewéldige jurken van voorgaande collecties die in de “SALE” en daardoor DIRECT UIT VOORRAAD tegen een spotprijs kunnen worden geleverd!

Ál deze Bruidsjurken (NIEUW & VINTAGE) vind je in de BRIDAL NOMADS BRUIDSMODE-OUTLET aan de Voorstraat 171 in Dordrecht!!

Bovendien hebben we een eigen atelier, waar al de bij ons gekochte bruidsjurken perfect op maat gemaakt kunnen worden…

OGewéldig nieuws voor een Last-minute Bruidje dus. – YAHOO!! –

 

Bel nu ANKii voor een pasafspraak via 06-5758 8080

En verheug je alvast op die onwijs leuke passessie!

Tot gauw…

Ankie Visser

BRIDAL NOMADS OUTLET STORE in het kleine zusje van ANKii | My VINTAGE BOUDOIR Designer Bruidswinkel aan de Voorstraat 94 in Dordrecht (die vind je schuin tegenover de winkel)

ONZE BRUIDSWINKELS ZIJN GEOPEND OP AFSPRAAK!
Voorstraat 94 & Voorstraat 171
Dordrecht
tel (06) 5758 8080

www.myvintageboudoir.nl | www.bridalnomads.nl