Medewerkers

Onze Medewerkers

We zijn destijds dit bruidsmode avontuur aangegaan. Maar zeg nou zelf.., waar zouden we zijn zonder ons fantastische team van medewerkers?

Want wat eens begon als een klein winkeltje met daarin een eigenaresse met een onstuitbare drive om mooie bruidskleding bereikbaar te maken voor iedereen.., is intussen het bedrijf niet meer aan te sturen door slechts 1 persoon… In alle filialen vind je bedrijfsleidsters, stylisten & coupeuses met een enorme passie voor het vak, en stuk voor stuk hebben ze dezelfde drive als ik om jou als bruid een schitterende bruidsjurk mee te geven, en dan het liefst voor een onwijs prettige prijs.

De kracht van onze meiden zit met name in de oprechte interesse in jou en je gezelschap en in het meedenken & luisteren naar je specifieke wensen. Ik denk oprecht dat de recensies die je vindt op de onafhankelijke beoordelingssite The Perfect Wedding wel voor zich spreken. Ik ben zo trots op mijn meiden… (of had ik dat al gezegd!? 🙂

Ook ons keukentafelkantoor-aan huis is in de loop der jaren vervangen door meerdere bureau’s voor gezellige collega’s in een onwijs leuke en hip kantoor in Harlingen. Daar komen alle telefoontjes, vragen, pasaanvragen etc. etc. binnen.., en de koffie is er lekker dus ze blijven hopelijk ook lang met ons samenwerken! 🙂

Wil je meer weten over ons bedrijf? Stuur je vraag even naar INFO@WEDDINGWONDERLAND.NL t.a.v. Rudy Neugebauer. Misschien kan ik in een blog, vlog of gewoon als aanvulling op deze pagina wat extra informatie communiceren. We vinden ons bedrijf gewoon heel erg leuk.., en hopen dat jij het leuk vind om bij ons je trouwjurk te komen kopen!

tot gauw!