Toont alle 34 resultaten

Nu ook Unieke Designer Trouwjurken bij WeddingWonderland!

Deze Vintage Trouwjurken collectie is hot, hip & happening en helemaal van nu. Je vindt in WeddingWonderland steeds meer echte designer labels voor een fractie van de catalogusprijs!

De mooiste Vintage Trouwjurken worden aangeboden in onze nieuwe Vintage afdeling in Almere-Stad.
In deze showroom vind je een alsmaar groeiende collectie met de mooiste designer bruidsjurken voor ieder budget.
We zijn dagelijks in contact met bruiden die graag hun designer trouwjurk aan willen bieden. We doen er iedere dag ons uiterste best voor om de onderstaande designerlabels voor je te spotten en binnen te halen in onze vintage afdeling;

Pronovias, Cymbeline, Enzoani, La Sposa, W1 White One, Demetrios, Marylise, Linea Raffaelli, Jesus Peiro, Vera Wang, Atelier Diagonal, Elie Saab, Farage, Ian Stuart, Maggie Sottero, Manuel Mota, Rembo Styling, Valentino, San Patrick, Trec Chic, Brinkman, Benjamin Roberts, Cosmobella, Ladybird, Sincerity, Sweetheart, Justin Alexander, ….. en andere vooraanstaande bruidsjurken merken.

Stuk voor stuk zijn het allemaal unieke Vintage Trouwjurken, voor elk wat wils, en in allerlei maten, kleuren & stijlen! De collectie wisselt natuurlijk steeds, want van heinde en verre komen pas getrouwde bruidjes hun japon laten taxeren en inbrengen in deze unieke formule.Nou ja.., het aanbieden van eenmalig gedragen (of zelfs nooit gedragen!) vintage trouwjurken is natuurlijk niet nieuw of uniek.., maar het is wel nieuw dat een grote bruidsmodeaanbieder als WeddingWonderland – met duizenden potentiele bruiden op jaarbasis die onze bruidswinkels bezoeken en miljoenen pageviews per jaar – zich ontfermt over deze ietwat vergeten categorie.Op de bekende verkoopsites vindt je dui-zen-den advertenties van aangeboden bruidsjaponnen, maar de uitgebreide pasmogelijkheden is in dit aanbod natuurlijk zeer beperkt (je moet stad en land af om die ene japon bij die ene aanbieder te passen en als die niet past, dan moet je weer in de auto om naar de andere kant van het land te rijden om een andere japon te passen….)

Wat zijn nou vintage trouwjurken?

Bij Wedding Wonderland verstaan we onder vintage trouwjurken echte haute couture & designer bruidsjurken, vaak slechts 1 keer gedragen, soms zelfs nooit gedragen en helemaal nieuw en maximaal enkele jaren oud voor de laagste trouwjurken prijzen mogelijk.

Voordelen van de WeddingWonderland Vintage Collectie: Vintage, dat is helemaal van nu!

  • Designer bruids kleding voor ieder budget
  • Altijd de laagste prijzen voor designerlabels
  • Uniek, hip, van deze tijd en in je eigen stijl
  • Trouwjurken van hoogwaardige kwaliteit maar dan betaalbaar
  • Je vindt alle jurken op 1 adres
  • Je krijgt deskundig advies van je bruidsmodestylist en hoeft niet
  • ergens in het land op een slaapkamertje te gaan passen.
  • Het is een stuk duurzamer, moeder aarde zal je dankbaar zijn!
  • Een professioneel atelier bij de hand om de designer jurk op maat te maken
  • Kortom: genoeg redenen om deze Vintage collectie te bezoeken!

 

Vintage Trouwjurken zijn Hip!
….. i love Vintage ….. YAHOO!!

De bij ons ingebrachte vintage bruidsjurken zijn door de bruid gereinigd en nagenoeg in perfecte staat. De jurken worden verkocht zoals ze zijn.., en hun geld zeer zeker waard! Deze jurken komen niet in aanmerking voor de andere WeddingWonderland acties en aanbiedingen.., maar de zeer sterk gereduceerde prijzen voor deze schitterende Designer labels maken dat zeer zeker de moeite waard!

De echte Trendsetters maken al langer gebruik van vintage.

Denk eens aan de grote sterren zoals Julia Roberts, Nicole Kidman, Jennifer Lopez en Renee Zellweger, kwaliteitskleding kopen op een duurzame manier is zo gek nog niet!

Zelfs bekende modebladen als de “Elle” en lifestyle tijdschriften als “Viva” hebben regelmatig modespecials met vintage kleding.

Geef jezelf de kans, en neem een kijkje op de alsmaar groeiende afdeling met Vintage van de bekende designers…

Wij zijn altijd op zoek naar Vintage Trouwjurken van de dure designmerken zoals….
Pronovias, Cymbeline, Enzoani, La Sposa, W1 White One, Demetrios, Marylise, Linea Raffaelli, Jesus Peiro, Vera Wang, Atelier Diagonal, Elie Saab, Farage, Ian Stuart, Maggie Sottero, Manuel Mota, Rembo Styling, Valentino, San Patrick, Trec Chic, Brinkman, Benjamin Roberts, Cosmobella, Ladybird, Sincerity, Sweetheart, Justin Alexander en andere vooraanstaande bruidsjurken merken.

Wij vinden oprecht dat je een bruidsjurk die slechts een paar uurtjes is gedragen amper tweedehands kunt noemen.
Bruiden zijn op dit moment trouwens steeds sneller met het inbrengen van hun bruidsjapon.., we krijgen soms zelfs  voorafgaand aan de bruiloft al de vraag of de bruidsjurk een plaatsje mag hebben in onze collectie.., grinnik… hoe leuk is dat?

Jouw unieke designer Trouwjurk bij WeddingWonderland

Door je Trouwjurk te voorzien van een van onze vele losse bruidsaccessoires zoals bijvoorbeeld een mooie Swarovski tailleband, een schitterende sluier, een sexy bruidstorselet of stunning bruidsschoenen…. maak je van jouw designer japon een werkelijk unieke creatie die je elders niet gauw zult tegenkomen…

Veel designers gebruiken populaire vintage modellen als basis voor het ontwerpen van nieuwe collecties. De meest populaire trouwjurk modellen lopen immers vaak wel jaren door, dit bevestigd nogmaals dat jij in een Vintage Trouwjurk van WeddingWonderland helemaal Hip, Uniek, Duurzaam en van deze tijd bent en ook nog eens vele malen goedkoper uit.

Kom je gauw kijken? We verheugen ons op je komst…!