Maak gebruik van de Dressfinder filters en vind jouw ideale trouwjurk!

Trouwjurk huren? WeddingWonderland Bruidsmode heeft de grootste collectie bruidsjurken te huur van Nederland.

Alle 15 resultaten

Wil je een Trouwjurk – Bruidsjurk huren, dan kun je bij Wedding Wonderland enorm besparen op de kosten voor je bruiloft.

6 redenen waarom wel of niet je trouwjurk huren of te kopen.

Een exclusieve Trouwjurk is toch altijd duur?!

Bij WeddingWonderland hebben wij een zeer groot assortiment betaalbare trouwjurken met prijzen vanaf 250 euro. Dit zijn allemaal nieuwe ongedragen bruidsjurken. Zelfs de mooiste exclusieve japonnen vind je in deze collecties. En met onze tijdelijke actie van een GRATIS TROUWJURK bij besteding van 399 euro aan bruidsaccessoires uit onze voorraad collecties heb jij je trouwjurk inclusief alle benodigde accessoires al vanaf 399 euro, daar kun je toch geen trouwjurk voor huren?

Wat zijn de extra kosten bij het huren van een trouwjurk?

Bij het huren van een trouwjurk betaal je vaak een hoge borg, dit i.v.m. beschadiging of ernstige bevuiling van de japon. Ook worden er achteraf vaak hoge kosten voor reiniging in rekening gebracht. Daarbij komt ook nog dat veel bedrijven die trouwjurken verhuren niet zijn aangesloten bij een branchevereniging, je hebt dan feitelijk geen enkele garantie.

Tweedehands trouwjurk of liever toch nieuw

Bijna iedere bruid wil toch stralen in HAAR nieuwe ongedragen bruidsjurk. Een gehuurde trouwjurk is feitelijk altijd tweedehands en je weet nooit wie hem voor jou al gedragen heeft. En vanwege de hoge reinigingskosten voor het goed reinigen van een trouwjurk weet je nooit of dit (goed) is gebeurd.

Een nieuw model trouwjurk of oude collectie

In onze showroom in Almere hangen werkelijk honderden nieuwe voorraad modellen trouwjurken uit de nieuwste collecties voor de laagste prijzen. Bij trouwjurk verhuur bedrijven zijn de collecties praktisch altijd stokoud en de keuze beperkt.

Professioneel maatwerk voor je bruidsjurk

Bijna iedere trouwjurk moet op maat worden gemaakt door de coupeuses zodat jij er op je mooist uitziet op je bruiloft. Bij verhuur trouwjurken zijn altijd de sporen te zien van het opnieuw vermaken van de japon, en je wilt toch niet trouwen in en bruidsjurk vol nare gaatjes.

De emotionele waarde aan je trouwjurk

Vrijwel iedere bruid had als klein meisje al het droombeeld van zichzelf in een sprookjesjurk, en zodra zij gaat trouwen zien ze dat sprookje voor 1 dag werkelijkheid worden. Je wilt tenslotte op je bruiloft de allermooiste zijn, juist omdat het eenmalig is.

Veel bruiden willen daarom niet in andermans sprookje (lees 2ehands- of huurtrouwjurk) lopen, want deze dag is tenslotte ‘once in a lifetime’ en helemaal van haar!

De gemiddelde bruid hecht veel emotionele waarde aan haar trouwjurk, het is haar eigen ultieme droomjurk, die is helemaal op maat gemaakt voor haarzelf en zeer zeker niet eentje waar al tien andere bruiden in hebben gelopen.