Historie

In augustus 2003 is de eerste winkel ontstaan onder de naam Wizard’s Fun Company, er werd gewerkt vanuit een schattig klein bruidswinkeltje in een oude schuilkerk in Harlingen.

Toen in 2006 al echt duidelijk werd dat internet steeds meer en meer een belangrijke rol vervulde bij de bruiden voor het vinden van alle benodigde informatie omtrent trouwjurken collecties en het vinden van de juiste bruidswinkel is op het juiste moment overgestapt van de bekende papieren media naar de online marketing en bouwen van een gedegen nieuwe website.

Al snel werd duidelijk dat dit dé nieuwe vorm van adverteren en etalage voor de bruidswinkel was, en vonden steeds meer bruiden onze bruidswinkel, ook zelfs bruiden die van ver buiten de directe regio onze bruidswinkel bezochten.

In 2006 deed zich de kans voor om een eigen mooi groot woon/winkelpand aan te schaffen in hartje centrum van de oude havenstad Harlingen, hiernaar werd verhuisd en de bruidswinkel gevestigd.

En niet veel later door de vele pasaanvragen vanuit regio Amsterdam een tweede bruidswinkel in eveneens een erg mooi havenstadje te Monnickendam.

Op dit moment is de nieuwe website WeddingWonderland.nl meer en meer bekend bij het doelpubliek de bruidjes in spé en groeide een succesvolle formule uit tot wel vijf bruidswinkels.

Door betere afspraken gemaakt te hebben met bekende en gerenommeerde bruidsmodefabrikanten en grotere afname van de bruidsmodecollecties konden lagere prijzen worden doorgevoerd naar onze klanten, wat er voor zorgde dat de beste kwaliteit bruidsjurken konden worden geleverd tegen de meest betaalbare prijzen.

Het Wedding Wonderland concept met Premium kwaliteit bruidsjurken vanaf 899 euro is dan ook heden ten dage nog steeds een groot succes.

Het Wedding Wonderland concept bruidswinkels vind je in Almere Stad & Almere Haven, waarbij de nieuwste Trendy Bruidswinkel in Almere Haven zelfstandig draait onder de naam “Wedding Company”.

Rudy Neugebauer
eigenaar WEDDING WONDERLAND