Grote maten plussize trouwjurken / bruidsjurken vind je bij Wedding Wonderland! Onze zeer grote collectie trouwjurken beschikt over maten voor bruiden met een maatje meer. Onze trouwjurken zorgen dat je als volslanke dame zelfverzekerd de mooiste dag van je leven krijgt.

Maatje meer? Kom grote maten trouwjurken passen bij Wedding Wonderland

Wedding Wonderland beschikt over een ervaren team van medewerkers, die jou helpen met een grotere maat trouwjurk. Vrijwel alle merken en modellen trouwjurken zijn beschikbaar voor dames met een maatje meer.

Een pasafspraak bij Wedding Wonderland is altijd een feestje! Onze persoonlijke aanpak en geduldige medewerkers zorgen dat jij een prettige ervaring hebt en ‘YES TO THE DRESS’ kunt zeggen.

Plussize trouwjurken voor volslanke dames

Ben je een volslanke dame op zoek naar een plussize trouwjurk? Wij hebben een speciale collectie trouwjurken die gemaakt zijn voor dames met een maatje meer. Maak je niet druk bij het zien van alle maatje 34 trouwjurken, wij hebben voor ieder een prachtige trouwjurk. Gebruik ook onze trouwjurk keuzehulp.

De mooiste trouwjurken merken met een grote maat

Een mooie trouwjurk met een grote maat vind je bij Wedding Wonderland. Met een grote collectie van verschillende modellen trouwjurken, vrijwel direct uit voorraad leverbaar, zit er altijd een mooie trouwjurk tussen. Bij beschikken over tal van merken, van low-budget tot luxueuze merken. Hierbij kun je denken aan Tres Chic, Elisabeth Grace, Bruidsmode Brinkman, Pure Class, Jessie K, Fairytales en meer!

Grote maat trouwjurk nodig? Maak een pasafspraak bij één van de bruidswinkels van Wedding Wonderland Bruidsmode

Ga je binnenkort trouwen? YES! Maak een pasafspraak bij één van onze bruidswinkels in Almere, Rotterdam en de kop van Noord Holland -Den Helder of Dordrecht. We beschikken over een showroom met luxe duurdere trouwjurken, maar hebben ook trouwjurken in het middensegment prijzen en low-budget.

Toont alle 107 resultaten

Grote maten plussize trouwjurken / bruidsjurken vind je bij Wedding Wonderland! Onze zeer grote collectie trouwjurken beschikt over maten voor bruiden met een maatje meer. Onze trouwjurken zorgen dat je zelfverzekerd de mooiste dag van je leven krijgt.