Levertijd

Voor bestellingen die binnen 5 werkdagen zonder een grondige reden worden geannuleerd hanteren wij 15 euro administratiekosten.

De meeste artikelen die je in onze shop vindt zijn a la minute leverbaar, en worden – zodra je bestelling bij ons in geadministreerd – afgestuurd naar het door jou opgegeven adres. In sommige gevallen gebeurt dat middels drop-shipping.., wij geven dan aan de fabrikant door welk artikel je wilt ontvangen, en zij sturen dat dan rechtstreeks naar jou toe. Dat heeft veel voordelen.., want zo hoeven wij niet alle artikelen op voorraad te hebben (dan hebben we namelijk nog veeeel meer ruimte nodig.., en worden jouw spulletjes alleen maar duurder omdat de helft toch maar op de plank blijft staan…) en is het assortiment breder dan wanneer we alleen onze eigen bestsellers aan je zouden aanbieden.

In de meeste gevallen is er met de organisatie van een bruiloft geen gezwinde spoed gemoeid.., het overgrote deel van de bruiden maakt ruim op tijd de keuze voor haar gewenste bruidskleding & accessoires. Onze klanten maken er daarom in het algemeen ook nooit een probleem van dat een bestelling soms iets langer op zich laat wachten. We streven er naar een bestelling binnen 5 werkdagen bij je te hebben.., maar als een betaling niet tijdig binnen is, of een bestelling in backorder staat bij de fabrikant, dan kan het iets langer duren. Over het algemeen zijn we redelijk vlot met het doormelden van de orders.., en de aflevering daar van. En wil je vooraf zeker weten of een artikel toch met spoed tijdig bij je kan zijn..? Bel dan even met de klantenservice (0517) 430235 en dan zoeken we dat direct even voor je uit! No worries – doen wij ook niet…. 😉