Franchise Bruidsmode

Je eigen bruidszaak beginnen

Heb jij altijd al gedroomd over een eigen bruidszaak.., dan is er NU de gelegenheid om daar dan ook helemaal voor te gaan! In onze formule maak je met een eenvoudig te financieren ondernemersplan gebruik van alle know-how over deze grillige maar ontzettend inspirerende bruidsmode branche! Meer informatie verstrekken we je graag in een persoonlijk gesprek.

Wil jij ook je eigen bruidswinkel beginnen bij Wedding Wonderland dan is er voor jou nu een unieke kans! Start direct met de zeer goedlopende Bruidswinkel van Wedding Wonderland in Den Haag.
Kijk op deze pagina voor informatie: “je eigen bruidswinkel beginnen in Den Haag“.


De WeddingWonderland bruidsmode franchise formule

Wij hebben de afgelopen jaren een succesvolle franchise formule ontwikkeld voor ondernemende mensen die graag net als wij werkzaam willen zijn binnen de bruidsmode branche. Je kunt je eigen bruidsmodezaak nu beginnen met een uitstekende verdienste en heel goede groei mogelijkheden binnen onze markt.

Een unieke franchise formule verovert Nederland

In samenwerking met een aantal van de bekendste bruidsmode fabrikanten binnen Nederland, België en Duitsland is het mogelijk om in no time je eigen gloednieuwe Bruidswinkel te openen. Het feit dat WeddingWonderland de enige Bruidsmodeketen is in Nederland met een volledig doorontwikkelde franchise formule zorgt voor een ongekend sterke positie binnen onze markt.

Onze doelstelling

In de komende 3 jaar willen we op hooguit een half uurtje rijden een WeddingWonderland bruidswinkel bereikbaar maken voor bruiden in spe in het gehele land! Misschien zijn er dus nog wel mogelijkheden bij jouw in de buurt.

Hoe begin je een eigen WeddingWonderland bruidswinkel?

Realiseer je dat het ongelooflijk hard werken is om een eigen bruidswinkel te runnen, maar dat de voordelen die het met zich meebrengt magisch zijn… Bovendien..,  als je eenmaal bij ons in één van de bruidswinkels bent geweest, zul je merken dat de sfeer, de winkelinterieurs en het enthousiasme van iedereen waarmee we samenwerken in onze bruidswinkels zó aanstekelijk is dat je gelijk wel wilt beginnen..! Onze droom is natuurlijk ontstaan uit de intentie om zo veel mogelijk bruiden te verblijden met prachtige trouwjurken, en ja.., het liefst in een van de WeddingWonderland-bruidswinkels. Daarvoor hebben we JOU natuurlijk ook nodig.., zo kunnen we in onze formule veel voor elkaar betekenen.

Wil je graag meer weten over de franchise mogelijkheden?

Informeer eerst even of de door jouw gewenste regio nog beschikbaar is, want we zijn met een aantal potentiele franchisenemers in diverse stadia van bespreking. Bij ons draait alles om het feit of je ons concept begrijpt en wilt aannemen.., daarmee maken we de verbinding reuze sterk en kunnen we allemaal van profiteren… Vervolgens maken we een afspraak in onze hoofdvestiging, en daarbij kun je gelijk met eigen ogen aanschouwen hoe alles in zijn werk gaat!

Op dit moment hebben wij een aantal voorkeursgebieden waar de bruidjes in spé werkelijk zitten te springen om een WeddingWonderland Bruidswinkel:

regio Den Haag – regio Groningen (stad) – regio Tilburg – regio Breda – regio Nijmegen – regio Eindhoven – regio Antwerpen – regio Brussel