Nieuwe collectie bruidsschoenen 2023-2024

De nieuwste bruidsschoenen collectie van dit seizoen is wederom fantastisch! Soepele ivory of witte satijn en stijlvolle leder en lak materialen zorgen er voor dat de bruidsschoenen altijd perfect bij je ensemble passen.

Wij verkopen onze bruidsschoenen uitsluitend via onze bruidswinkels.
Op onze website vind je een overzicht van de modellen en beschikbare maten. Informeer voor beschikbaarheid en prijs.

De juiste bruidsschoen

Het met zorg uitkiezen van de perfecte bruidsschoen voor bij je bruidscreatie is heel belangrijk. De keren dat wij aanstaande bruiden van een schrikbarende bruidsmode-flater hebben moeten redden zijn niet te tellen! We horen vaak dat het kiezen van de juiste bruidsschoenen niet zo belangrijk hoeft te zijn.., ‘je ziet ze immers toch niet..’ is een veelvuldig gebruikt excuus.

‘NEEEEEE…!’, hoor je alle stylistes in de winkel dan al in koor aanheffen… Hoe groot die misvatting is, zal de bruid zelf immers pas ervaren zodra haar trouwfoto’s klaar zijn (en dan is het helaas te laat!) De schoentjes zie je namelijk bij vrijwel iedere loopbeweging.., bovendien trekt de rok van je trouwjurk natuurlijk ook nog iets op zodra je gaat zitten, en vervolgens zie je de schoentjes breed uitgemeten op je foto staan. Je zult er dan maar even een cheapy exemplaar ergens weg hebben getrokken ‘omdat je die toch niet ziet…’

Meestal is zo’n schoentje ook nog eens in de compleet foute kleur, want de meest verkochte bruidsmodekleur is op dit moment nog steeds ivory…, vind die kleur maar eens bij een schoenenstunter. Het resultaat van een wit schoentje onder een mooie ivoorwitte bruidsjurk is om te huilen.., zo lelijk en aandacht trekkend… Daar willen wij je graag voor behoeden, vandaar dat wij in alle bruidswinkels de bruidsschoenen Anika of Megan aanpassen tijdens je passessie, waardoor je direct kunt zien wat voor effect de juiste schoen bij jou prachtige bruidsjurk kan doen. Alle andere soorten zijn alleen op bestelling leverbaar! Bekijk in alle categoriën eens wat voor mogelijkheden er zijn. Een prettige leest hebben ze allemaal dus het is alleen aan jou of je durft te balanceren op een hak van tien centimeter, of dat je je prettiger voelt op een subtiel en comfortabel hakje van een centimeter of 4. Gewoon plat, zoals bijvoorbeeld model Stevie kan natuurlijk ook!

In al onze bruidswinkels krijg je als passchoentje het model Anika of Megan aan.., maar natuurlijk kun je alle modellen bruidsschoenen van onze website bestellen voor jouw droomdag!