Altijd lage prijzen

 

In Wedding Wonderland bruidswinkels in Almere, Harlingen & Rotterdam vind je behalve een wáánzinnig lage prijs van 699,- voor je bruidsjurk (bij aankoop van minimaal 400,- bruidsaccessoires) in onze OUTLET afdeling ook heel erg veel showmodel-opruimingen met torenhogekortingen. In onze outlets betaal je immers nóóit méér dan 499,- euro voor je trouwjurk (er is al bruidsmode vanaf 99,- euro i.c.m. de aanschaf van minimaal 400,- euro accessoires en het laten vermaken van je jurk in ons atelier vanaf 199,- euro!) Je vindt in onze outlet dus altijd een trouwjurk onder de 500 euro en zelfs vind je er een bruidsjurk onder de 300 euro!

Daarnaast vind je échte pareltjes en restantvoorraden van de grote bruidsmode merken op de Designer Vintageafdeling van de nieuwe ANKii | My VINTAGE BOUDOIR bruidswinkel in Dordrecht.

Lage prijzen voor Designer Trouwjurken vind je op de DESIGNER BRUIDSJURKEN OUTLET afdeling van ANKii | My VINTAGE BOUDOIR in Dordrecht voor Maximaal 1500,- euro!

 

MAAK HIER JE PASAFSPRAAK @ DESIGNER BRUIDSJURKEN OUTLET tot max. 1500,- euro MAAK HIER JE PASAFSPRAAK @ WEDDING WONDERLAND OUTLET tot max. 699,- euro

 

Trouwjurk kopen met zekerheid

Bij WeddingWonderland kun je voor 100% veilig jouw trouwjurk kopen. WeddingWonderland heeft voor jou de Next Level of Service, waarmee je meer zekerheid hebt dan bij andere bruidswinkels. 100% veilig je trouwjurk kopen met de beste service doe je bij WeddingWonderland. Lees hier meer over onze Next Level of Service.

Het héle jaar door scherp in prijs…!

Al jaren geleden zijn we begonnen met de verkoop van prachtige trouwjurken van grote merken tegen zeer scherpe prijzen! We hebben natuurlijk in al die jaren verschillende bruidsmode fabrikanten de revue zien passeren en hebben nu door het ten allen tijde nakomen van afspraken (aan zowel zakelijke relaties als aan de duizenden bruidjes die we intussen hebben mogen kleden) hierdoor een ijzersterk netwerk én een goede naam weten op te bouwen in deze branche.

In de bruidsmodebranche kwam het (vóór onze intrede in deze branche 🙂 veelvuldig voor dat je droomjurk zómaar hónderden euro’s DUURDER werd aangeboden dan de gebruikelijke adviesprijzen! Sinds wij de (catalogus-)prijzen van de trouwjurken op onze website zetten, is dit (na veel & dagelijks gemor van veel bruidsmodedetaillisten) voor de aanstaande bruid een stúk aantrekkelijker geworden.

We hebben daar met grote regelmaat weerstand over gekregen vanuit de (vaak al lang) bestaande bruidsmodehuizen.., maar dat geeft niks; daar werden we alsmaar recalcitranter van!! :))

We zij enorm tevreden over hetgeen we daarmee nú l hebben bereikt.., maar.., het kan nóg beter denken wij!
Het afgelopen seizoen hebben we een proefserie gemaakt van onze eigen collectie trouwjurken.., laten we deze mooie bruidsjurken voor het gemak even ons ‘huismerk’ noemen!
Deze ‘Very Fairy Fairytales’ collectie is onwíjs goed ontvangen afgelopen seizoen.., en we hebben besloten het komende verkoopseizoen (start medio september) HÉÉÉÉL GROOT UIT TE PAKKEN met waanzínnig mooie trouwjurken voor nóg minder geld!

Een mooie trouwjurk moet voor íedereen bereikbaar zijn, is onze filosofie…!

Mooie bruidsmode-merken tegen messcherpe prijzen…

Door o.a. onze nauwe samenwerking met de grootste bruidsmodefabrikant in Nederland (met eigen bruidsmode-ateliers in China) voorzien wij onze bruidswinkels intussen van wáánzinnig mooie bruidsmode collecties die we tegen messcherpe tarieven aan jouw als bruid kunnen aanbieden.., en zo krijg je dus een alsmaar groeiende kring van tevreden klanten (die weer vriendinnen, nichtjes & collegaatjes doorsturen) en nóg meer jurken.., en.., weer meeeer winkels…, enzovoort enzovoort… Vanzelfsprekend hebben wij het als team daardoor in onze bruidswinkels allemaal ook érg naar ons zin…, want de kick om jou als bruid met jouw droomjapon naar buiten te zien wandelen verveelt natuurlijk nooit!

De prijzen van onze WEDDINGWONDERLAND collecties zijn vaststaande prijzen,
en dus allemaal 699,- euro bij aankoop van ten minste 400,- euro aan bruidsaccessoires (bijv. sluier/schoenen/lingerie/petticoat etc. etc…, je mag álles kiezen!)

Niemand huilend de deur uit!

Want ook als je qua budget een beetje lastig zit, dan is er vaak nog wel een oplossing en nemen we je gewoon mee naar onze outletafdeling.., wij gaan ten allen tijde uit van de mógelijkheden..! 😉 Verderop kun je al lezen dat in onze WeddingWonderland afdeling alle mooie bruidsjurken van grote en bekende merken verkrijgbaar zijn voor slechts 699,- euro bij aankoop van je accessoires t.w.v. ten minste 400,- ! Dit doen we, om te voorkomen dat je in een luchtig niemendalletje van de een of andere buitenlandse trouwjurken-fabriek moet trouwen.., die vaak nog duurder uitpakken dan ze bij het bestellen aan je vertellen… in onze OUTLET afdeling in HARLINGEN & DEN HAAG en op de outletafdeling in onze distributie-showroom in ALMERE vind je notabene gloednieuwe trouwjurken ONDER DE 500,- euro!!

Korting op showroomcollectie is soms zelfs mogelijk…

De prijzen van de trouwjurken uit onze (bestel-)collecties liggen vanzelfsprekend op iets hogere vastgestelde consumenten/catalogus prijzen, zoals je ook ziet in de webshop. EN TOCH………….., áls je dan blijkt dat je qua budget een beetje te hoog zit in je vooraf bepaalde totaalprijs, en je hebt wel voor een mooi bedrag aan accessoires uitgezocht…, dan zijn er óók nog wel (kortings-) mogelijkheden hoor. Ons doel is om om je huppelend de deur weer uit te zien gaan!

Haahhh…., wát een leuke winkels! 🙂

(alwéér een goede reden om naar de dichtstbijzijnde WeddingWonderland bruidswinkel te rijden, toch??)

Tot gauw!

Rudy Neugebauer
eigenaar WEDDING WONDERLAND