Altijd lage prijzen

In de Wedding Wonderland bruidswinkels in Almere Stad & Almere Haven vind je behalve een wáánzinnig lage vanaf prijs van 299,- voor je bruidsjurk, in onze OUTLET afdeling ook heel erg veel showmodel-opruimingen met toren-hoge-kortingen. In onze outlets betaal je immers nóóit méér dan 499,- euro voor je trouwjurk.  Je vindt in onze outlet dus altijd een trouwjurk onder de 500 euro en zelfs vind je er een bruidsjurk onder de 300 euro!

Daarnaast vind je échte pareltjes en restantvoorraden van de grote bruidsmode merken op de Designer Vintageafdeling van WEDDING WONDERLAND en de nieuwe BRIDAL NOMADS bruidsOUTLET in Dordrecht.

Sample Sale t/m 70% korting!

Lage prijzen voor Designer Trouwjurken vind je natuurlijk ook in onze speciale Sample Sale collecties, de allermooiste en zeker ook unieke trouwjurken met een super hoge korting tot wel 70%!

Trouwjurk kopen met zekerheid

Bij WeddingWonderland kun je 100% veilig jouw trouwjurk kopen. WeddingWonderland heeft voor jou de Next Level of Service, waarmee je meer zekerheid hebt dan bij andere bruidswinkels. 100% veilig je trouwjurk kopen met de beste service doe je bij WeddingWonderland. Lees hier meer over onze Next Level of Service.

Het héle jaar door scherp in prijs…!

Al jaren geleden zijn we begonnen met de verkoop van prachtige trouwjurken van grote merken tegen zeer scherpe prijzen! We hebben natuurlijk in al die jaren verschillende bruidsmode fabrikanten de revue zien passeren en hebben nu door het ten allen tijde nakomen van afspraken (aan zowel zakelijke relaties als aan de duizenden bruidjes die we intussen hebben mogen kleden) hierdoor een ijzersterk netwerk én een goede naam weten op te bouwen in deze branche.

In de bruidsmodebranche kwam het (vóór onze intrede in deze branche 🙂 veelvuldig voor dat je droomjurk zómaar hónderden euro’s DUURDER werd aangeboden dan de gebruikelijke adviesprijzen! Sinds wij de (catalogus-)prijzen van de trouwjurken op onze website zetten, is dit (na veel & dagelijks gemor van veel bruidsmodedetaillisten) voor de aanstaande bruid een stúk aantrekkelijker geworden.

Een mooie trouwjurk moet voor íedereen bereikbaar zijn, is onze filosofie…!

Mooie bruidsmode-merken tegen messcherpe prijzen…

Door o.a. onze nauwe samenwerking met de grootste bruidsmodefabrikant in Nederland (met een eigen bruidsmode-atelier) voorzien wij onze bruidswinkels intussen van wáánzinnig mooie bruidsmode collecties die we tegen messcherpe tarieven aan jouw als bruid kunnen aanbieden.., en zo krijg je dus een alsmaar groeiende kring van tevreden klanten (die weer vriendinnen, nichtjes & collegaatjes doorsturen) en nóg meer jurken.., en.., weer meeeer winkels…, enzovoort enzovoort… Vanzelfsprekend hebben wij het als team daardoor in onze bruidswinkels allemaal ook érg naar ons zin…, want de kick om jou als bruid met jouw droomjapon naar buiten te zien wandelen verveelt natuurlijk nooit!

Niemand huilend de deur uit!

Want ook als je qua budget een beetje lastig zit, dan is er vaak nog wel een oplossing en nemen we je gewoon mee naar onze goedkopere-trouwjurkenafdeling.., wij gaan ten allen tijde uit van de mógelijkheden..! 😉

Korting op showroomcollectie is soms zelfs mogelijk…

De prijzen van de trouwjurken uit onze (bestel-)collecties liggen vanzelfsprekend op iets hogere vastgestelde consumenten/catalogus prijzen, zoals je ook ziet in de webshop. EN TOCH………….., áls je dan blijkt dat je qua budget een beetje te hoog zit in je vooraf bepaalde totaalprijs, en je hebt wel voor een mooi bedrag aan accessoires uitgezocht…, dan zijn er óók nog wel (kortings-) mogelijkheden hoor. Ons doel is om om je huppelend de deur weer uit te zien gaan!

Haahhh…., wát een leuke winkels! 🙂

(alwéér een goede reden om naar de dichtstbijzijnde WeddingWonderland bruidswinkel te rijden, toch??)

Tot gauw!