Bruidsjurken

Wedding Wonderland Bruidsjurken vind je in Almere, Harlingen en Rotterdam

De meer Exclusieve DESIGNER Bruidsmode labels & The GRAND DIVA PlusSize collectie vanaf maat 48-56 (beide vanaf 1099,- tot max. 3950,- euro) vind je in de allernieuwste ANKii | My VINTAGE BOUDOIR Bruidswinkel in Dordrecht!

Voor een fantástische PLUSSIZE Trouwjurken selectie van maat 48 – 56 OF de Hippe Designer collectie vanaf 1099,- euro in Dordrecht KLIK JE HIER.

 

Bij Wedding Wonderland kun je tevens je bruidsjurk huren. En.., in alle winkels kun je je bruidsjurk weer aanbieden aan andere Brides To Be…, UPLOAD je foto’s en je krijgt zsm bericht over de procedure.

VERKOOP je Bruidsjurk via My VINTAGE BOUDOIR in Dordrecht – Klik HIER!

VERKOOP je Bruidsjurk via Wedding Wonderland in – Klik HIER!

 

Bekijk al de Wedding Wonderland merken bruidsjurken en de outlet op deze website

Bruidsjurken Collectie 2019

 

Wedding Wonderland & ANKii | My VINTAGE BOUDOIR & The GRAND DIVA PlusSize Bruidswinkels willen jou de mooiste dag van je leven bezorgen in een prachtige bruidsjurk. We beschikken ook in 2019 vind je in My VINTAGE BOUDOIR een schitterende Bruidsjurken selectie in maten 36 t/m 56, en ook in de WeddingWonderland Bruidswinkels vind je een prachtige collectie trouwjurken.

Wedding Wonderland is de grootste bruidsjurken keten van Nederland met inmiddels 4 bruidswinkels in Harlingen, Almere en Rotterdam. In Dordrecht vind je sinds kort de ANKii | My VINTAGE BOUDOIR Designer Bruidswinkel & Designer Trouwjurken OUTLET. Vanaf dit seizoen vind je daar ook The GRAND DIVA Selectie.., gewéldige bruidsjurken vanaf maat 48-56 en al vanaf 1099,- euro! Ook op deze locatie een groot eigen bruidsatelier met ervaren bruidsmode coupeuses.

 

 

 

Bruidsjurken merken van onze 2019 collectie

Bij Trouwjurken merken van Wedding Wonderland zijn o.a. Tres Chic, Brinkman Bruidsmode, Pure Class, Jessie K, Fairytales en onze Designer Vintage Collectie. en in My VINTAGE BOUDOIR vind je alle DESIGNER BRUIDSJURKEN merken.

Op de trouwjurken pagina heb je boven het overzicht te filteren op de merken die wij in onze collectie hebben. Ieder bruidsjurken merk kun je tevens filteren op prijs en model.

Weet je al wat je wilt? Graag zien wij je verschijnen in 1 van onze Wedding Wonderland bruidswinkels in Almere, Harlingen of Rotterdam of in de Designer Bruidswinkel in Dordrecht. Maak hier een pasafspraak.

 

 

Bruidsjurken / trouwjurken outlet en Goedkope bruidsjurken

In de bruidsjurken outlet van Wedding Wonderland in Almere, Harlingen & Rotterdam vind je diverse goedkope trouwjurken al vanaf € 99,- in onze OneStopWeddingshopDeal! Om het makkelijk voor je maken hebben we in onze outlet de trouwjurken ingedeeld in prijscategorieën en kun je met de filters je ideale trouwjurk vinden. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd even bellen met de winkel van je voorkeur.

In de Designer Bruidsjurken OUTLET in DORDRECHT vind je de pareltjes en restantvoorraden van de grote bruidemodemerken overzichtelijk bij elkaar. In de Designer Trouwjurken Outlet in Dordrecht betaal je maximaal € 1500,- voor een gloednieuwe Bruidsjurk.

 

 

Bruidsjurken outlet / Goedkope bruidsjurken

Bruidsjurk verkopen

Bruidsjurken verkopen

Heb jij een trouwjurk en hangt ie maar wat in de kast? Zowel via Wedding Wonderland in Almere, Harlingen & Rotterdam als via ANKii | My VINTAGE BOUDOIR in Dordrecht heb je de mogelijkheid om je bruidsjurk te verkopen. Wij verkopen graag je jurk van o.a. de merken Pronovias, Cymbeline, Enzoani, La Sposa, Demetrios, Marylise, Linea Raffaelli, Jesus Peiro, Vera Wang, Atelier Diagonal, Elie Saab, Farage, Ian Stuart en meer!

 

Ervaringen over onze bruidsjurken

Betaalbare Bruidsmode
Ik was zeer onder de indruk van het inzicht van de bruidsmodestyliste die mij geholpen heeft. Ze leek precies te weten wat ik zocht. Geweldig!
Ze hebben mij de één na mooiste dag van mijn leven bezorgd! Mijn droomjurk gevonden en ze hebben mij ook financieel zo goed op weg geholpen omdat het plaatje te duur zou worden voor mijn 2-delige jurk. Tranen in mijn ogen van geluk!
Prachtige jurken voor een goede prijs. Zeer goede assistentie door de styliste en coupeuse….
Ik heb vorig jaar m’n jurk bij jullie gekocht. Mijn budget was niet heel hoog en jullie hielden daar rekening mee. Echt super. Ook heel vriendelijk geholpen ondanks dat het heel druk was en ik geen pasafspraak had, heb ik toch mijn droomjurk gevonden.
De medewerkster was professioneel, vriendelijk en ze had veel kennis over de bruidsjurken. Er werd meegedacht, geadviseerd en ik heb uiteindelijk mijn droomjurk gekocht voor een passende prijs! Goede kwaliteit/prijs verhouding en een ruim assortiment.