Bruidsjurken

Bruidsjurken vind je bij Wedding Wonderland! Bekijk al onze merken bruidsjurken en de outlet. Bij ons kun je tevens je bruidsjurk huren of verkopen.

Bruidsjurken Collectie 2018

Wedding Wonderland wil jou de mooiste dag van je leven bezorgen in een prachtige bruidsjurk. We beschikken ook in 2018 weer over een prachtige collectie trouwjurken.

Wedding Wonderland is de grootste bruidsjurken keten van Nederland met inmiddels 6 bruidswinkels in Harlingen, Almere, Rotterdam en Den Haag. Daarnaast hebben we een grote bruidsmode-showroom & distributiecentrum, landelijk centraal gelegen in Almere-Stad. Ook op deze locatie een groot eigen bruidsatelier met maar liefst 4 full-time coupeuses.

medewerkers

Bruidjurken

 

Bruidsjurken merken van onze 2018 collectie

Bruidsjurken merken

Bij Trouwjurken merken van Wedding Wonderland zijn o.a. Tres Chic, Brinkman Bruidsmode, Pure Class, Jessie K, Fairytales en onze Designer Vintage Collectie.

Op de trouwjurken pagina heb je boven het overzicht te filteren op de merken die wij in onze collectie hebben. Ieder bruidsjurken merk kun je tevens filteren op prijs en model.

Heb jij je trouwjurk gevonden? Graag zien wij je verschijnen in 1 van onze bruidswinkels. Maak hier een pasafspraak.

Bruidsjurken / trouwjurken outlet en Goedkope bruidsjurken

In de bruidsjurken outlet van Wedding Wonderland vind je diverse goedkope trouwjurken al vanaf € 99,- in onze OneStopWeddingshopDeal! Om het makkelijk voor je maken hebben we in onze outlet de trouwjurken ingedeeld in prijscategorieën en kun je met de filters je ideale trouwjurk vinden. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd even bellen met Robin!

Bruidsjurken outlet / Goedkope bruidsjurken

Bruidsjurk verkopen

Bruidsjurken verkopen

Heb jij een trouwjurk en hangt ie maar wat in de kast? Bij Wedding Wonderland heb je de mogelijkheid om je bruidsjurk te verkopen. Wij kopen je jurk van o.a. de merken Pronovias, Cymbeline, Enzoani, La Sposa, Demetrios, Marylise, Linea Raffaelli, Jesus Peiro, Vera Wang, Atelier Diagonal, Elie Saab, Farage, Ian Stuart en meer!

Ervaringen over onze bruidsjurken

Betaalbare Bruidsmode
Ik was zeer onder de indruk van het inzicht van de bruidsmodestyliste die mij geholpen heeft. Ze leek precies te weten wat ik zocht. Geweldig!
Ze hebben mij de één na mooiste dag van mijn leven bezorgd! Mijn droomjurk gevonden en ze hebben mij ook financieel zo goed op weg geholpen omdat het plaatje te duur zou worden voor mijn 2-delige jurk. Tranen in mijn ogen van geluk!
Prachtige jurken voor een goede prijs. Zeer goede assistentie door de styliste en coupeuse….
Ik heb vorig jaar m’n jurk bij jullie gekocht. Mijn budget was niet heel hoog en jullie hielden daar rekening mee. Echt super. Ook heel vriendelijk geholpen ondanks dat het heel druk was en ik geen pasafspraak had, heb ik toch mijn droomjurk gevonden.
De medewerkster was professioneel, vriendelijk en ze had veel kennis over de bruidsjurken. Er werd meegedacht, geadviseerd en ik heb uiteindelijk mijn droomjurk gekocht voor een passende prijs! Goede kwaliteit/prijs verhouding en een ruim assortiment.