Bruidskousen kopen? Wedding Wonderland heeft een brede collectie bruidskousen. Bestel online of in één van onze bruidswinkels.

Toont alle 5 resultaten

Voor een mooie glans over je been en daarmee dus een échte finishing touch van je bruidscreatie zijn de bruidskousen van Poirier prachtig. De diverse modellen bestel je in onze webshop, of natuurlijk gewoon via een van onze bruidswinkels.

Je schitterende bruidsjurk en de mooie bijpassende bruidsschoenen die je daarbij had uitgezocht, zijn natuurlijk pas compleet als je daarbij ook mooie bruidskousen draagt. Deze kousen zijn in er diverse variaties.., wat denk je van bijvoorbeeld een mooie smalle of breed geweven kantrand aan de bovenkant van je been? Of misschien houd je helemaal niet van kant, maar heeft een gladde stijlvolle kousenband je voorkeur.., jij bent de baas.., alles kan!

De meest verkochte bruidskousen zijn voorzien van een siliconenband die verborgen zit achter het kant van de kous. Door de kous voorzichtig aan te trekken en de band met daarachter de siliconenstrips te positioneren op je bovenbeen zorg je dat deze perféct op zijn plek blijft zitten. En nee…, ze gaan echt níet afzakken. Deze bruidskousen zijn welliswaar iets duurder.., maar wij als stylisten hebben ze uitgebreid voor je getest voordat ze in de collectie mochten worden opgenomen. Let wél op, dat je in de week voorafgaand aan je bruiloft geen bodylotion of ander verzorgingsproduct aanbrengt op de plek waar de siliconenstrips je huid raken. Doe je dat wél.., dan weet je zéker dat ze na verloop van tijd op je enkels belanden…

Natuurlijk kun je ook kousen dragen waar géén siliconenstrips in verwerkt zijn.
In dat geval draag je de kous aan de jaretelles die aan je torselet zitten. Op die manier kunnen ze natuurlijk ook nooit afzakken.., én het staat ook nog eens heel erg sexy. Voor een bruid met een voller been, adviseren we over het algemeen ook altijd de bruidskousen die zónder siliconenstrips worden geleverd. De reden daarvoor is simpel doch doeltreffend: zolang er geen strips in zijn verwerkt, is de ruimte in het kant gewoonweg máximaal rekbaar en ook geschikt voor dames met dikkere bovenbenen. Deze bruidskousen bestel je via de webshop of in een van onze bruidswinkels.