Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Hip, elegant en zeer draagbaar! Op de schoenen uit deze vlotte bruidsschoenen collectie schrijdt je bijna huppelend op het altaar af. Dat wil toch iedere jonge bruid..!? Alle modellen uit de Else collectie 2019 zijn online in onze webshop of via onze winkels te bestellen.

De jeugdige, vlotte bruidsschoenen uit de collectie van Else zijn behalve eigenwijs en elegant ook zeer draagbaar. De schoentjes zijn bijzonder populair onder jonge bruiden, en ze vinden veelvuldig aftrek via onze webshop en de bruidswinkels. Hoe is het toch mogelijk dat de ontwerpers van dit label toch iedere keer weer zo’n hippe en creatieve bruidsschoenen collectie weten neer te zetten? Tot in detail zijn voor deze modellen de stijl en materiaalwijzigingen doorgevoerd om tot een perfect plaatje te komen, en eerlijk is eerlijk.., je kunt het zien! Voor ieder type bruid is er een stijl die draagbaar is voor de grote dag. Van een superlief klein hakje, tot een flinke hak .., in deze collectie is alles mogelijk! De modellen zijn allemaal in onze webshop te bestellen.., maar ook via onze bruidswinkels kun je de door jou gewenste bruidsschoenen bestellen.

Ook het inkleuren van deze schoenen is geen enkel probleem! Mocht je ze willen dragen bij een gekleurd bruidsensemble, of onder een ander feestelijke creatie dan hoef je alleen maar aan te geven welke kleur het precies moet worden. Het colour team van Elsa Rainbow zorgt er voor dat de bruidsschoenen in een perfect matchende kleur weer worden afgeleverd.., indien gewenst worden ze gewoon thuisbezorgd!