Vind de perfecte trouwjurk met onze keuzehulp!

De perfecte bruidsjurk vinden is niet zo makkelijk als je denkt. Er is namelijk zo ontzettend veel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij bij Wedding Wonderland helpen je maar al te graag met het vinden van je perfecte trouwjurk. Wij verhuren, kopen & verkopen trouwjurken door heel Nederland. We hebben een keuzehulp voor je ontwikkeld, vind een mooie jurk en maak snel een pasafspraak!

1. Vind de trouwjurk die past bij je budget!

Een trouwjurk kan erg prijzig zijn, maar dit hoeft natuurlijk niet altijd het geval te zijn. Wanneer je op zoek gaat naar je perfecte bruidsjurk heb je natuurlijk meestal al een budget in gedachten. Bij Wedding Wonderland heb je de keuze om op prijs trouwjurken te selecteren en zo gericht op jouw budget te zoeken. Dit begint al vanaf €300,-.

2. Bruidsmode passend voor elk figuur!

Iedereen is uniek en iedereen heeft een verschillend figuur. Bij Wedding Wonderland houden we hier rekening mee en kun je kiezen uit verschillende opties tijdens het kiezen van je perfecte trouwjurk, onder andere: de omgekeerde driehoek, de peer, recht/smal, rond/appel en het zandloper figuur. Wil je hier meer over weten? neem gerust even een kijkje op onze website.

3. Het perfecte model trouwjurk

Het vinden van het juiste model trouwjurk kan lastig zijn, door alle verschillende opties mogelijk. Vaak heb je al wel een idee in je achterhoofd van hoe je ideale trouwjurk eruit ziet, maar hoe krijg je dit concreet? Op onze website heb je hier alle vrijheid in en kun je vinden wat je maar wil. Van klassiek tot modern & van kant tot strapless, om er maar een paar op te noemen.

4. Het juiste merk

Er zijn heel veel verschillende merken in de bruidsmode. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om je te helpen met het maken van de juiste keuze wanneer het om een merk in de bruidsmode gaat. Of je nou op zoek bent naar bruidslingerie, bruidsaccessoires of een bruidsjurk. Alles is te vinden op onze website, maar kom ook gerust een keer langs in één van onze winkels!

5. De halslijn

Ze zeggen dat de details het af maken. Dat is in het geval van een trouwjurk zeker waar. Bij ons heb je keuze uit bandjes, halter, een hoge neklijn, off-shoulder, strapless en V-hals. Zoals je ziet heb je hier enorm veel mogelijkheden in. Denk goed na over al deze mogelijkheden en welke goed bij je past. Weet je dit niet? schuw dan niet om gebruik van ons te maken om hier achter te komen! We helpen je hier maar al te graag mee.

Bekijk onze trouwjurken collectie van 2023!

25 apr
Door Wedding Wonderland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *