Gratis Trouwjurk

Gratis Trouwjurken Actie

De komende weken geven we in de WeddingWonderland bruidswinkel in Den Haag maar liefst 100 trouwjurken uit onze OSWD! collectie helemaal GRATIS weg bij aankoop van de Bruidslingerie, Hoepel & Bruidsschoenen uit onze voorraad en bij vermaking van deze jurk in ons centrale atelier in Almere.

Zo’n enorm vette Trouwjurken Opruiming actie vindt je natuurlijk nergens! 🙂
En OP is in dit geval ook echt OP!

Gratis Trouwjurken ActieWe gaan lekker onze trouwjurken winkelvoorraad opruimen.., en maken schoon schip voor de aankomende nieuwe bruidsmode collectie. Een mooie trouwjurk hoeft niet perse duur te zijn.., het gaat er immers vooral om dat een bruidsjurk perfect bij jouw figuur & je uitstraling past. De prijs is totaal niet relevant.., en dat bewijzen we door de komende periode heel veel aanstaande bruiden blij te maken met onwijs leuke trouwjurken voor niks! In een WeddingWonderland bruidswinkel betaalde je sowieso al wel de laagste prijs voor je trouwjurk.., maar dit is helemaal geweldig!

De voorwaarde is simpelweg dat je wel gewoon de accessoires betaald, en de trouwjurk in ons eigen atelier laat vermaken. Hoe cool is dat?

We doen ieder jaar een bijzondere actie zoals deze.., maar dit jaar is het wel heel erg spectaculair & spraakmakend!

De WeddingWonderland bruidswinkel in Den Haag is geopend van Woensdag tot en met Zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Je bent welkom met en zonder afspraak. Let op: dames MET een pasafspraak hebben voorrang in de pasruimtes.., maar mocht de nood aan de .., euh.., bruid zijn.., dan hebben we vast nog wel ergens een plekje waar jij met je gezelschap op eigen initiatief kunt gaan passen. Natuurlijk kun je alles vragen aan de stylistes in de winkel.., zij zijn er voor om je verder te helpen nietwaar?

We verwachten een hoop drukte.., maar reken er maar op dat het gezellig wordt..!
Verheug je alvast op een onwijs leuke passessie.

Wil jij óók nog kans maken op een GRATIS Trouwjurk, maak dan nu snel je pasafspraak!

Ankie Neugebauer
WEDDING | WONDERLAND

18 jun
Door Wedding Wonderland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *