Crowdfunding

[metaslider id=14633]

Wat is Crowdfunding?

Crowdfunding is een nieuwe manier om projecten financieel te steunen. Wanneer ondernemers of verenigingen een bepaald project willen financieren, gaan ze meestal naar de bank. Crowdfunding werkt zonder dit soort kredietinstellingen.

Crowdfunding is een snel groeiend concept waarbij veel verschillende investeerders en belanghebbenden genegen zijn om te investeren in projecten waarmee ze zich daadwerkelijk betrokken voelen.

Crowdfunding betekent dan ook letterlijk ‘funding’ door de ‘crowd’, ofwel het financiering door de massa. Bij Crowdfunding gaat het over het algemeen om relatief kleine bijdragen. Maar al deze bedragen tezamen maken natuurlijk wel dat het volledig benodigde bedrag bijeen gebracht wordt. Het bedrag dat particulieren en bedrijven in projecten investeren varieert meestal tussen de honderd tot wel duizenden of soms zelfs tienduizenden euro’s. In ruil daarvoor krijgen ze een vooraf bepaalde tegenprestatie in de vorm van een rentevergoeding.

Crowdfunding is een alternatieve financieringsvorm op basis van het traditionele banksysteem, maar met de wetenschap dat iedere investeerder ook daadwerkelijk betrokken is. Dit motiveert de ondernemer nog meer om een groot succes te maken van zijn of haar bedrijf in jouw regio.

“Vele kleintjes maken een grote.., en daarmee een succes voor iedereen…”

Wedding Wonderland ontwikkelt diverse leuke en rendabele concepten m.b.v. Crowdfunding. We zijn op zoek naar jou als investeerder en willen ons graag aan je voorstellen!

crowdfunding-bruidsmode-weddingwonderland