Even voorstellen

[metaslider id=14633]

Beste vriend van Olim & van Bommel,

Laten we allereerst kort beginnen met een voorstelronde…
Rudy Neugebauer & Ankie Visser zijn ondernemers in hart & nieren en al zo’n 19 jaar ondernemer waarvan de laatste 12 jaar samen bijzonder succesvol in de Bruidsmode branche. Rudy & Ankie kiezen er voor om op een leuke manier samen met hun medewerkers te groeien naar een mooie en bovenal solide onderneming met intussen al 5 bruidswinkels in o.a. Almere (2x), Harlingen, Den Haag & Rotterdam.

We zitten al op € 10.000,- van de € 150.000,-!

ankie-rudy-neugebauer


Het nieuwe Bruidslocatie Concept

Om het huidige bedrijf – WeddingWonderland – op een gezonde manier verder te laten groeien en een interessante toevoeging te kunnen geven aan de grote dag van de ruim tweeduizend bruiden die per jaar een prachtige bruidsjurk vinden in een van de WeddingWonderland bruidswinkels, is besloten om een nieuw concept te maken rondom het bruiloftsfeest. Ankie komt zelf uit een Horeca-familie, en vertelde dat ze het hoog tijd vond worden om de losse puntjes met elkaar te verbinden…, zij gaan nu dus ook het bedrijf daarom verder vormgeven in de horeca branche. Vrij snel nadat het “Olim & van Bommel” concept tijdens een gezellig etentje werd geïntroduceerd in de familie, vertelde Heit (Jan Visser) dat het alom bekende horecapand “Het Wapen van Barradeel” – dat al dateert uit 1865 – te koop was. De ouders van Ankie (Jan & Anneke Visser) hebben in het verleden in dit pand een succesvolle horeca onderneming gerund. Iedereen begrijpt natuurlijk direct dat deze kans niet voorbij mocht gaan…! Zowel Ankie als haar broer zijn begin jaren 70 geboren in dit pand en hebben daar hun eerste stapjes gezet. De mogelijkheid tot aankoop van dit waanzinnig mooie pand in combinatie met het super leuke concept voor bruiloften, feesten & partijen voor bruidsparen maar zeer zeker ook voor de regio, mag met recht een ‘Once in a Lifetime’ opportunity worden genoemd… Deze kans wilden Rudy & Ankie natuurlijk met beide handen aanpakken!


Echte ondernemers

Nu moet je weten dat het daadkrachtig ondernemen en het pakken & creëren van unieke kansen hen beide wel in het bloed zit. Als jong hadden beide ieder al hun eigen bedrijf.., en nu als echtpaar zijn zij zo goed op elkaar ingespeeld dat ze vaak aan een half woord genoeg hebben en vlot kunnen anticiperen op kansen en mogelijkheden en weten zij uit veel situaties weer nieuwe kansen te creëren… Zowel de medewerkers en de klanten in de bruidswinkels vinden het prettig om in de WeddingWonderlandwinkels een droom van een trouwjurk te kunnen uitzoeken. Ze voelen zich ontzettend welkom in de formule omdat de sfeer prettig is, de collectie schitterend, de prijzen relatief laag & omdat ze zich er bovenal gewoon thuis voelen…
Deze werkwijze wordt natuurlijk 1 op 1 doorgevoerd in het nieuwste “Olim & van Bommel” concept…, want zolang de gasten en het personeel het naar de zin hebben, dan kun je Ankie & Rudy niet blijer maken! Dus …, tijd voor (nog meer) actie….!


11950922_507096782789337_1467078276_n


Gastvrije daghoreca en Uniek trouwlocatie

Er is in korte tijd al veel gerealiseerd in het pand om een preview te geven van hetgeen de gasten straks mogen verwachten. Een gastvrije daghoreca met mogelijkheid tot ontbijt, lunch, lekkere koffie’s & natuurlijk fijn gebak en zoete/hartige verrassingen… Rudy & Ankie staan te trappelen om hun ideeën zo snel mogelijk om te kunnen zetten in daden, maar daarvoor is meer budget nodig dan er la minute beschikbaar is.

Om op korte termijn van de feestlocatie (voor bruidsparen & voor regiofestiviteiten) gebruik te kunnen maken is nog wel een fiks bedrag nodig om te kunnen investeren. Dus.., hoe eerder het investeringsbedrag bijeen gefund is.., hoe sneller de deuren weer open kunnen voor bijvoorbeeld de toneelvereniging, de klaverjasclub, minidisco’s, seminars, beurzen, vergaderingen van de diverse verenigingen in de regio, bedrijfspresentaties, etc. etc (en dan vergeten we er vast een heleboel.., Ankie & Rudy horen dus heel erg graag jullie wensen op dat gebied!)

De WeddingWonderland bruidswinkels staan al jaren garant voor een uitstekende omzet en groeien ieder jaar gemiddeld zo’n 25%.., maar omdat er net een gloednieuwe WeddingWonderland vestiging in Rotterdam is geopend in januari j.l. (die naar goed gebruik volledig uit eigen middelen is opgezet) is de buffer nog niet helemaal op volle sterkte.Het kloppend hart in de regio in volle glorie herstellen

Ankie zegt: “We kunnen veel.., maar als we snel open willen gaan dan hebben we jullie financiële hulp hard nodig!
We denken oprecht het van origine kloppend hart van de regio weer in volle glorie te kunnen herstellen, en willen onze klanten graag binnenkort welkom heten in deze prachtige locatie. We willen natuurlijk weer te gekke feesten geven in het cafe, de pub & de grote feestzalen op de eerste verdieping. En bovenal willen we voor de regio snel weer het ontmoetingspunt worden dat het in de tijd van onze ouders ooit was….”

Ankie vervolgt: “We doen een beroep op iedereen in ons klantenbestand en op de inwoners van de regio. Iedereen die het voormalige “Wapen” & de nieuwe “Olim & van Bommel in het Wapen van Barradeel” een warm hart toedraagt en overtuigd is van onze ondernemerscapaciteiten nodig ik uit om een obligatie te kopen in ons bedrijf. Zo is Olim & van Bommel ook een beetje van jezelf, en zorgen wij er voor dat we met jouw geld mooie dingen realiseren!”

Het verhaal is duidelijk, we staan te trappelen om te beginnen, en hoe eerder we het bedrag bij elkaar hebben hoe eerder we echt op volle kracht kunnen draaien! Daarvoor is UW HULP van harte welkom! 🙂


11944825_506315166200832_535087186_n