Even voorstellen

[metaslider id=14633]

Wat léuk dat je interesse hebt in het Crowdfundingproject van Wedding Wonderland,

 

Laten we allereerst kort beginnen met een voorstelronde…

Rudy Neugebauer is al zo’n 21 jaar ondernemer waarvan de laatste 14 jaar in de Bruidsmode branche.

Rudy kiest er voor om op een leuke manier samen met zijn medewerkers te groeien naar een mooie en bovenal solide onderneming met intussen al 4 bruidswinkels in o.a. Almere (2x), Harlingen & Rotterdam.

De nieuwste ANKii | My VINTAGE BOUDOIR Bruidswinkel in Dordrecht is geen onderdeel van Wedding Wonderland. Eigenaresse ANKii is al actief in de Huwelijksbranche vanaf 1997 en is de grondlegger van de huidige bruidsmodeketen. Tot oktober 2017 was zij mede-eigenaar van het Wedding Wonderland concern. Ze heeft recent bewust gekozen voor een volledig nieuwe invalshoek en is voornemens het komende jaar diverse nieuwe Bruidsmode concepten te lanceren..

 

 

Zij presenteert zich weliswaar op het Wedding Wonderland platform maar bedient uitsluitend publiek in het midden en hoger segment met de duurdere Designer Bruidsmode merken.., op een later moment zal worden bekeken of ook dit luxere concept middels Franchise of op Licentiebasis zal worden uitgerold.

Het ANKii | My VINTAGE BOUDOIR en de daaraan gelieerde bruidsmodeconcepten zullen in dat geval uitsluitend in Zuid Nederland & België worden geëxploiteerd.

Het WEDDING WONDERLAND Bruidsmode Concept is alvast klaar om uitgerold te worden!

Om het huidige bedrijf – Wedding Wonderland – op een gezonde manier verder te laten groeien en een bijzondere toevoeging te kunnen blijven geven aan de grote dag van het alsmaar groeiende aantal bruiden (nu al ruim tweeduizend bruiden per jaar) die per jaar een prachtige bruidsjurk vinden in een van de WeddingWonderland bruidswinkels, is besloten om Franchisers en/of licentiehouders aan te trekken in Noord Nederland en het WWL concept op een later moment – of in een andere vorm zoals hierboven al omschreven – uit te rollen in Zuid Nederland & België

 

Zowel de medewerkers en de klanten in de WEDDING WONDERLAND bruidswinkels vinden het prettig om in de WeddingWonderlandwinkels een droom van een trouwjurk te kunnen uitzoeken. Ze voelen zich ontzettend welkom in de formule omdat de sfeer prettig is, de collectie schitterend, de prijzen relatief laag & omdat ze zich er bovenal gewoon thuis voelen…

 

Om een nieuwe ondernemer in het Wedding Wonderland concepts op weg te helpen is een minimaal startkapitaal nodig van 40.000 euro voor een kleine vestiging tot 60.000 euro voor de meer royale winkels.

De Bruidsmode branche leent zich uitstekend voor het uitrollen van de beide concepten, en jij als investeerder kunt daar zeker een graantje van meepikken…

Meer informatie?

Stel je vragen per email: RUDY@WEDDINGWONDERLAND.NL en wie weet spreken jullie elkaar binnenkort persoonlijk om de mogelijkheden door te nemen.

 

Alvast erg bedankt voor je interesse….

 

RUDY NEUGEBAUER | CEO | WEDDING WONDERLAND

ANKii VISSER | THE BRIDAL CONCEPTS COMPANY BV