Virtuele pasafspraak

Wil je niet langer wachten en je Trouwjurk NU zelf thuis passen?

Maak dan nu jouw Virtuele pasafspraak! Nu je als bride to be druk online aan het oriënteren bent naar die ene trouwjurk van je dromen wil je natuurlijk deze ook snel aan kunnen passen. Ondanks de huidige verplichte sluiting van alle bruidswinkels bieden wij jou tóch de mogelijkheid om jouw droomjapon uit te zoeken en in je eigen vertrouwde omgeving te passen.

Hoe wij dit doen? Lees gauw verder, en maak snel jouw Virtuele pasafspraak bij Wedding Wonderland.

Maak een Virtuele pasafspraak!

Virtuele pasafspraak maken met jouw persoonlijke styliste.
Hoe gaat dit in zijn werk.

 • Stap 1. Reserveer vandaag nog je eigen Virtuele pasafspraak
  via Whatsapp/Messenger of bel ons op 06 – 20 39 99 61 en onze styliste zal spoedig contact met je opnemen om samen met jou je virtuele pasafspraak in te plannen.
 • Stap 2. Oriënteer je vast in onze collecties
  en stuur ons eventueel een aantal foto’s, zo hebben wij vast een idee wat voor type japon je zoekt. Weet je dit nog niet? Geen enkel probleem, onze stylistes hebben een jarenlange ervaring en zullen je helpen met het zoeken naar jouw droomjapon.
 • Stap 3. Onze stylist neemt contact met je op.
  Tijdens het contact met onze styliste zullen we je een aantal vragen stellen zodat we ons goed kunnen voorbereiden op jouw virtuele afspraak.

Het uitzoeken van je trouwjurk

 • Stap 4. Zit je er klaar voor? Jouw virtuele pasafspraak begint!
  Onze stylistes zullen samen met jou virtueel door onze showroom lopen om de collecties te bekijken en een speciale selectie maken van de mooiste trouwjurken van jouw keuze. Dit doen wij via Whatsapp Videogesprek of FaceTime. Vervolgens gaan we de door jouw gekozen Top 3 trouwjurken etaleren op een paspop zodat je een nóg beter beeld kunt krijgen van je selectie.
  Uiteraard krijg je ook direct advies over de benodigde bruidsaccessoires en jouw accessoires naar keuze.

Do you say Yes to the Dress..!

 • Stap 5. Jouw mooiste Bruidsjurk NU zelf thuis passen.
  Nu je dé trouwjurk hebt gevonden wil je deze uiteraard ook snel kunnen zelf kunnen passen en in huis hebben. Wij verkopen al onze trouwjurken direct uit voorraad en kunnen jouw japon dan ook snel naar je toe sturen. Samen met je styliste wordt een opdrachtbon gemaakt waarna je van ons een betaalverzoek ontvangt, na de betaling wordt jouw japon inclusief eventuele bruidsaccessoires naar je toe gestuurd. Uiteraard snappen wij dat dit anders is, en best spannend, daarom hebben wij…
  Speciaal voor jou extra services en zekerheden m.b.t. je aankoop.


100% zekerheid bij de aankoop van je Trouwjurk

Uiteraard snappen wij dat dit anders is, en best spannend, daarom hebben wij speciaal voor jou extra services en zekerheden m.b.t. je aankoop.

100% zekerheid bij de aankoop van je Trouwjurk

 • je krijgt maar liefst een half jaar omruil garantie op jouw japon uit de complete collectie in onze grote showroom.
 • de mogelijkheid om later kosteloos nog een keer jouw trouwjurk aan te passen samen met je gezelschap in onze winkel.
 • ook voor aanpassingen/vermaak aan de japon kun je nog steeds bij ons terecht, ons atelier werkt door!
 • Maak NU jouw persoonlijke virtuele pasafspraak!

JA, ik wil een Virtuele Pasafspraak!

Maak een afspraak via Whatsapp!

Maak een afspraak via Messenger!

Maak een afspraak via Telefoon!

Veelgestelde vragen

Geldt de omruilgarantie ook als ik twee trouwjurken koop?Ik wil mijn trouwjurk ruilen voor een duurdere jurk, kan dat?Kunnen jullie ook bij mij thuis een passessie houden?Ik weet al welke jurk ik wil, kan ik deze met dezelfde voorwaarden direct bestellen?Ik trouw al zeer snel, kunnen jullie mijn trouwjurk dan ook vermaken.
Ja, ook als je meerdere trouwjurken koopt bijv. een korte voor s’avonds, dan mag je deze bij twijfel bij ons ruilen.
Ja, bij ons kun je een vergelijkbare trouwjurk qua prijs uit kiezen en duurder mag ook, alleen dan betaal je het verschil bij.
Nee, wij vinden het met de huidige lockdown en maatregelen niet correct deze te omzeilen door zelf bij de klanten langs te komen. Daarvoor hebben wij onze Unieke omruilgarantie!  De veiligheid voor jou, en dat van ons personeel staan voorop.
Ja, uiteraard kan dat en met dezelfde 100% zekerheid.
Ja, wij zorgen dat alles netjes voor je wordt geregeld, daarnaast werkt ons bruidsatelier gewoon door en hebben wij voor de eerste pas een speciale oplossing gevonden. Uiteraard rekening houdende met alle geldende maatregelen.