Klanten vertellen

Bij WeddingWonderland kom je thuis, word je op je gemak gesteld, krijg je alle persoonlijke aandacht, hangt een gemoedelijke sfeer. Een bruidswinkel waar heel veel mag en alles in het werk wordt gesteld om jou een fantastische dag te bezorgen.

Wat klanten vertellen over WeddingWonderland

(bron. ThePerfectWedding.nl)

Betaalbare Bruidsmode
Ik was zeer onder de indruk van het inzicht van de bruidsmodestyliste die mij geholpen heeft. Ze leek precies te weten wat ik zocht. Geweldig!
Ze hebben mij de één na mooiste dag van mijn leven bezorgd! Mijn droomjurk gevonden en ze hebben mij ook financieel zo goed op weg geholpen omdat het plaatje te duur zou worden voor mijn 2-delige jurk. Tranen in mijn ogen van geluk!
Prachtige jurken voor een goede prijs. Zeer goede assistentie door de styliste en coupeuse….
Ik heb vorig jaar m’n jurk bij jullie gekocht. Mijn budget was niet heel hoog en jullie hielden daar rekening mee. Echt super. Ook heel vriendelijk geholpen ondanks dat het heel druk was en ik geen pasafspraak had, heb ik toch mijn droomjurk gevonden.
De medewerkster was professioneel, vriendelijk en ze had veel kennis over de bruidsjurken. Er werd meegedacht, geadviseerd en ik heb uiteindelijk mijn droomjurk gekocht voor een passende prijs! Goede kwaliteit/prijs verhouding en een ruim assortiment.
Grootste keus in Trouwjurken bij WeddingWonderland
Ik ben erg tevreden en er was een ruime keus aan trouwjurken. Ik ben dan ook goed geslaagd!
Bedankt voor de vriendelijke hulp bij het zoeken van mijn droomjurk. De winkel is erg groot en heeft heel veel keuze. De medewerkster wist precies mij op een zeer goede manier te helpen. Ook al is de winkel groot je hebt je eigen plekje en geen last van andere klanten. Kortom bedankt!
Grote trouwjurken collectie, veel privacy bij het passen en behulpzame verkoopsters, eerlijk advies en zéér aantrekkelijke prijzen. Kortom een super ervaring!
Wat een fijne bruidswinkel! Ik verwachte een ellen lange zoektocht, maar er is ontzettend veel keus! Eerste winkel, 2e jurk en ik was geslaagd. Het personeel is erg vriendelijk en denkt graag mee. Ook luisteren ze erg goed naar je wensen en weten ze ideeën op een leuke manier te combineren.
Erg leuk personeel. Zeer vriendelijk en eerlijk, niks word er opgedrongen. En er is echt voor ieder wat wils te vinden. in alle kleuren en maten. Hangt een lekker ontspannen sfeertje. Ik ben helemaal stralend de winkel uitgegaan.
Over de bruidsmode stylistes
Ik was zéér onder de indruk van de inzicht van de medewerkster die mij geholpen heeft. Ze leek precies te weten wat ik zocht. Geweldig!
Het was een feest om bij jullie mijn trouwjurk uit te zoeken en te passen. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Ik heb een schitterende jurk voor een goede prijs! Ik zou de winkel absoluut bij anderen aanraden!
Het was erg fijn om zoveel persoonlijke aandacht te krijgen en er heel goed naar mijn wensen werd geluisterd. Waardoor ik mijn trouwjurk heb gevonden.
Ik liep de winkel binnen zonder enig idee te hebben hoe mijn trouwjurk eruit zou zien, de hoofdcoupeuse heeft mij heel goed geholpen en vertelde mij diep van binnen weet je precies hoe je bruidsjurk eruit zal zien en ja hoor de eerste jurk die ik aandeed, van de 6, was ook de bruidsjurk die ik wilde dragen op mijn bruiloft. Wat een geduld en enthousiasme en vooral vriendelijkheid.
Prettige service, veel hulp bij het vinden van twee bij elkaar passende trouwjurken en vriendelijke medewerksters. Veel mogelijkheden.
Grote maten Trouwjurken afdeling
Uiterst prettige styliste en zelfs in mijn maat (46/48) voldoende keus en ik ben super geslaagd en happy met mijn trouwjurk, voor een onwijs goedkope prijs!
Heel fijne en gemoedelijke sfeer, leuke dames. Je mag zelf de hele winkel door en jurken uit de rekken pakken samen met familie. Ruime keuze, ook in grote maten. Ik heb maat 50 en er was heel veel keuze.
Prettig, gezellig, vriendelijk, deskundig, nemen de tijd voor je, zeuren niet dat je een maatje meer hebt. Perfect!
Duidelijkheid over Trouwjurken prijzen
Hele goede service. Ook nemen ze de tijd voor je. De prijzen worden duidelijk vermeld en er wordt goed meegedacht bij het passen van de jurken.
Afspraak snel gemaakt en later nog een keer makkelijk verzet. Vriendelijk ontvangst met koffie en thee. We mochten eerst zelf neuzen, prijzen van jurken werden meteen aangegeven dus geen geheimzinnig gedoe…
Een super winkel hebben me erg goed geadviseerd en zijn goudeerlijk, heerlijk! Ook over je budget doen ze niet moeilijk als is die maar erg klein! Heb ook niet voor niks in 1 keer mijn droomjurk hier gevonden. Ik zou iedereen adviseren om hierheen te gaan om je droomjurk te vinden!
Professionele bruidsmode coupeuses in eigen atelier
Heel fijn geholpen toen ik na 23 kilo afvallen mijn bruidsjurk niet meer paste. Bedankt voor de goede service dankzij jullie coupeuse kon ik weer stralen in mijn jurk!
De service was erg prettig en behulpzaam. Verder was er een goede sfeer, waardoor iedereen zich op zijn gemak voelde. En ik als toekomstige bruid helemaal! Daar gaat het uiteindelijk om. Bedankt!
Erg fijn dat er ook een coupeuse in de winkel aanwezig is, waardoor ze het resultaat van eventuele aanpassingen direct kan laten zien en/of iets uberhaupt mogelijk is.
Gewoon eerlijk, met meer service dan wij vroegen! Eerlijk enthousiast, alsof je thuis past in een veilige omgeving. De expertise van de dames is zichtbaar. Ik werd in mijn hart aangeraakt toen ik zag dat het hen heel veel waard was om mijn dochters huwelijk zo perfect mogelijk te maken, en daarom van haar trouwjurk maatwerk maken. Ja, zal iedereen dit mededelen!
Last minute een Trouwjurk kopen
Heel blij dat ik zo snel, 3 weken voor mijn bruiloft de jurk van mijn dromen heb gevonden, en voor een mooie prijs! Dankjewel.
Ik ging voor een bruidsjurk en slaagde meteen, hij paste en zat ook lekker, dus vandaar dat ik nog terug ben gegaan voor mijn lingerie. Ik raad vrouwen aan om hier naar toe gegaan, je wordt met open armen ontvangen. Ik geef jullie een dikke tien zo top!
Zeer de moeite waard, zelfs vanuit België
Ik ben zeer tevreden! Super service met eerlijk advies. Ruime keuze. Lieve dames! De moeite waard om 2h30 te rijden van uit België! Aanrader voor elk bruidje, Ik stuur ze alvast door!
Ik kom uit België en deze bruidszaak is een echte aanrader. De verkoopster geeft goed advies en haalde de beste passende jurk:-)
Gratis bruidsaccessoires ter waarde van 400 euro
Een mooie winkel met heel veel keuze aan jurken. Ook vriendelijk geholpen. Goede prijzen, en ook nog eens 400 euro aan accessoires er bij. Ik heb mijn droomjurk gevonden!
Ondanks dat de jurken die ik wilde er niet meer waren i.v.m. sale. Ben ik toch helemaal geslaagd voor een bruidsjurk voor een mooie prijs met nog 400 euro gratis aan bruidsaccessoires. Fantastisch!
Vond het fijn dat je alle jurken zelf mocht bekijken en ik vond de verkoopsters ook erg vriendelijk en geduldig. Ook de aanbieding van een jurk incl €400 aan bruidsaccessoires sprak me erg aan. Ben erg blij met mijn jurk!
Chocolate & Cake - Pink Bubbles arrangement
Ik heb een prachtige trouwjurk gevonden met hele goede hulp van een aardige medewerkster. Tijdens de afspraak hebben we heerlijke gebakjes en bonbons gekregen!
Erg leuke pas sessie gehad samen met mijn zusje en moeder, goed geholpen en een bijzondere trouwjurk gevonden. Ik had er een “Pink Bubbles” arrangement bij besteld, dat was goed verzorgd met heerlijke hapjes en bubbels!
Zonder afspraak Trouwjurken passen
Perfect! Ik kan het niet anders beschrijven. Zaterdag zonder afspraak binnen gelopen en op dat moment druk in de winkel. De stylistes hebben er toch voor gezorgd dat ik een aantal jurken kon passen. Alle dames zijn ontzettend vriendelijk en geven je meteen een goed gevoel. De trouwjurken zijn prachtig en ik heb mijn droomjurk gevonden!
Ondanks dat we op zaterdag om 16:00 uur alleen even kwamen kijken liep ik de deur uit met bruidsjurk! Ik werd super geholpen door de dames. Echte aanrader!
Ik ben spontaan binnen gelopen bij de opening van Wedding Wonderland in Rotterdam waar ik echt geweldig ben ontvangen en geholpen door de eigenaresse Ankie en haar dochter.
We kwamen zonder afspraak binnen maar werden zeer goed geholpen. Vriendelijke goede medewerkers. Fijn meegedacht. Ik ga jullie absoluut aanraden!
Hoewel ik geen pasafspraak had en het druk was, mocht ik toch rondkijken in de winkel. Als ik een trouwjurk zou vinden die ik mooi vond, zou men hun best doen om me ergens tussendoor te laten passen. Op een gegeven moment bleek er een gaatje te zijn en kon ik samen met een verkoopster op zoek gaan naar mijn jurk. Dit was erg leuk en uiteindelijk heb ik mijn jurk nog gevonden ook!
Een gewéldige ervaring bij WeddingWonderland
Ik heb een geweldige pasafspraak gehad en mijn droomjurk gevonden. De medewerkster die mij geholpen heeft was erg lief en begreep mijn wensen goed. Ook voelde ik me snel op mijn gemak.
Zeer bijzonder en mooi moment gehad bij wedding wonderland Almere. Goed geholpen naar wens door zowel verkoopster als coupeuse.
Prachtige momenten beleefd precies zoals ik vroeger droomde! Medewerkster had in 1x de juiste bruidsjurk te pakken! Deze bruidswinkel is echt een aanrader!
Wedding Wonderland was een geweldige ervaring. Ze waren erg geduldig, stelde je gerust, namen de tijd voor je. Kwamen met ideeën, niets was teveel!
Ik ben heel leuk geholpen. Ik heb een vriendin en mijn collega haar dochter aangeraden om bij jullie te komen. En dat gaan ze zeker doen.
Vrijblijvend trouwjurken passen
Ik werd vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Werd helemaal vrij gelaten in het zoeken naar een paar jurken. Heerlijk alles door gepast en weer aan en uit… Zeer tevreden…
Mooie bruidswinkel met een hele fijne sfeer; je krijgt absoluut niet het gevoel ‘iets te moeten’ en de medewerksters zijn niet opdringerig. Je bent vrij in je keuze en mag zelf jurken uit de rekken halen, erg prettig.
Het was een super ervaring, de dames in de winkel waren erg behulpzaam. ook kies je zelf je jurk en wordt er niet een jurk aangepraat.
Ik heb een fijne passessie gehad! Heel informeel & ongedwongen. Jullie hebben mooie trouwjurken voor een goede prijs.
Het was een topdag!! Een hele leuke bruidswinkel waar alles kan en mag.. Ik heb heel veel jurken mogen passen en ze geven ook eerlijk hun mening.. Helemaal leuk 🙂

Wil jij óók zo’n onvergetelijke paservaring, maak dan nu je pasafspraak bij WeddingWonderland!

Pasafspraak Maken

 

27 mei
Door Wedding Wonderland

10 gedachten over “Klanten vertellen

  1. Chantal Langerak

    Wat een super dag! Een super ervaring! Erg goed geholpen door Sietske. Ze leek nog beter te weten wat ik mooi zou vinden dan ik zelf! Fijne winkel, fijne sfeer en ze denken allemaal heel goed mee. Ik voelde me vandaag heel speciaal! Ik kan deze winkel aan iedereen aanraden! Bedankt!

    Reageren
  2. samantha

    Afgelopen december een pas-afspraak gehad in Harlingen!
    Wij (mijn schoonmoeder en ik) werden ontvangen door Heleen, (Wat een topper)
    Wij hadden het geluk dat het net voor kerst erg rustig was in de winkel en wij daardoor de hele winkel en Heleen voor ons zelf hadden, 😉
    Daarom ook geen haast en na bijna 4 uur(passen,lachen,thee drinken en gewoon lekker kletsen) had ik alles van onderrok, korset, kousenband, handschoenen, 2 paar schoenen, heel veel glitters voor haar en huid tot natuurlijk mijn trouwjurk!
    En dat alles ook nog voor een super scherpe prijs!!
    Ik ben erg blij dat ik bij jullie in Harlingen zo goed geslaagd ben!!! Nogmaals mijn dank daarvoor!!
    Uiteraard was dit allemaal niet zo goed gelukt zonder Heleen!!!! 🙂

    Reageren
  3. Conny Reule

    ik ben zaterdag bij Wedding Wonderland in Almere geweest wat een superleuke winkel leuke en hele fijne mensen niks was teveel en ze liepen hun benen uit hun lijf om voor mijn mijn droomjurk te vinden en jaaaaaaaa die heb ik gevonden. wat een superwinkel ik en mijn familie willen jullie hartelijk bedanken voor de superleuke en gezellige dag. Thanks meiden van Wedding Wonderland Almere

    Reageren
  4. Anna

    Wat een topwinkel in Almere, ik prijs jullie bij iedereen aan! Drie dagen voor mijn bruiloft kwam ik binnenlopen zonder pasafspraak met een klein budget, en vond de jurk van mijn dromen dankzij de geweldige stylistes. Zowel op de trouwerij zelf als op de foto’s naderhand zeggen mensen steeds maar weer hoe mooi ik werkelijk straal in mijn bijzondere trouwjurk, en dat is ook precies hoe ik me erin voelde: hemels en prachtig 😉 Dank jullie wel voor jullie belangrijke bijdrage hieraan, jullie goede raad dat ik me “echt wel een bruidje mag voelen” heeft me een geweldige trouwdag bezorgd!!!

    Reageren
  5. Danielle

    Afgelopen zaterdag had ik een pasafspraak in Almere. Dit was voor mij de eerste winkel waar ik op zoek ging naar mijn trouwjurk wat uiteraard de nodige spanning meebracht.
    Mede door de ontspannen sfeer, goede begeleiding en deskundig advies nam die spanning al snel weg. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en na 5 jurken had ik dan ook DE jurk gevonden! Super bedankt voor de goede en fijne service!

    Reageren
  6. Linda

    Super fijn geholpen in een vriendelijke, huiselijke setting. Er is genoeg keuze en ik ben helemaal tevreden met alle service en natuurlijk mijn prachtige trouwjurk.

    Reageren
  7. Deleila

    Vorig jaar mijn droomjurk mogen vinden bij wedding wonderland Almere.
    Wat een toffe mensen daar!
    Klantvriendelijk, luisteren naar je wensen, geven je goed advies en toen mijn trouwjurk iets duurder uitviel dan in mijn begroting, viel er gelukkig wat te regelen.

    Ook tijdens de pas afspraken werd ik vriendelijk behandeld, dit was in een andere winkel in Almere.
    Ze toonde interesse en luisterde naar het idee of kritiek die ik had, of ik had het gevoel dat mijn jurk afzakte, maar hun wisten mijn onzekerheid dan ook weer weg te nemen.
    Super goede service en heb Almere dan ook al bij vriendinnen aangeprezen.

    Reageren
  8. Kim Hermsen

    Afgelopen zaterdag heb ik een super mooie jurk bij de store kunnen vinden. Ik zag op tegen het vinden van een jurk. De dames in de winkel zijn super vriendelijk, stellen je op je gemak en denken met je mee. De spanning nam bij mij hierdoor af en ik begon het leuk te vinden.
    Ondanks vele jurken die aan en uit moesten bleef het persoon vriendelijk en professioneel adviseren. Niks was gedwongen, ik voelde me vrij een mening over de jurk te mogen geven of keuzes te maken.
    Het is dat mijn motto is; ‘je trouwt maar één keer in je leven’, anders was ik hier zeker nog een keer terug gekomen.
    Mijn vrienden en familie raadt ik zeker aan naar deze store te gaan.

    Reageren
  9. Noelle

    Vandaag een geweldige dag gehad bij Weddingwonderland in Almere. De medewerkers waren zo vriendelijk en behulpzaam! Ze namen echt de tijd voor je. De sfeer was heel prettig. Wij hadden nog een arrangement erbij genomen, dat maakte de dag compleet. Het was voor ons een flink stukje rijden, maar het was zeker de moeite waard!

    I said yes to the dress!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *