Bruidsbeurzen

WeddingWonderland Bruidsbeurzen 2015

Op Zondag 15 FEBRUARI 2015 vindt de tweede van 3 spectaculaire Bruidsbeurzen in WEDDING WONDERLAND Almere plaats!
Lekkere dingen proeven, workshops volgen (sommige tegen vergoeding) en inspirerende ideeën opdoen voor jullie bruiloft!

Wil die jij kans maken op 1 van de 3 GRATIS trouwjurken?
– boek nu je pasafspraak!

en koop je droomjurk bij WeddingWonderland tussen 20 Januari en 15 Februari 2015!

ZONDAG 15 februari 2015 van 12 – 17 uur
WEDDINGDRESS SHOWCASE in vestiging Almere! (Markerkant 1413b)

– We geven die dag maar liefst 3 TROUWJURKEN KADO*.., dus wees er bij! –


(credits Beeldfactor.nl & Miss Almere 2014)

Op zondag 15 Februari bruist het in WeddingWonderland – Almere.
Op deze dag vinden er spectaculaire workshops plaats op het gebied van trouwen en de organisatie van je huwelijksdag.

Professionele modellen zullen gedurende de gehele dag diverse bruidsjaponnen showen op de beursvloer, en natuurlijk is daarnaast ook MISS Almere 2014 aanwezig om met haar spectaculaire verschijning en haar sprankelende Swarovski Tiara de nieuwste bruidsmodecollecties in Wedding Wonderland te tonen.

Vanzelfsprekend vind je in onze WeddingWonderland showroom de allernieuwste bruidsmodetrends van 2015, en zijn er diverse themapleinen waarop een deel van het spraakmakende WeddingWonderland-aanbod voor je wordt gepresenteerd.

Natuurlijk vind je er de OneStop Weddingshop DEAL! collectie waaruit jij een trouwjurk kunt kiezen voor slechts 99,- euro*, en ook de VINTAGE collectie wordt er royaal getoond. Verder hebben we natuurlijk de allernieuwste Very Fairy Fairytales-collectie met 150,- euro aan GRATIS bruidsaccessoires bij alle modellen vanaf 999,- euro.
…En zoals altijd vind je er natuurlijk ook bomvolle rekken met de spraakmakende WeddingWonderlandcollectie (bruidsjurken van de grote en bekende merken voor slechts 699,- euro p.st.)

Wat een FEEST!!

En dat is nog lang niet alles..,
want zoals je van WeddingWonderland mag verwachten doen we op deze dag nog een extra SUPER-AANBIEDING!

Koop jij in de periode van 20 JANUARI t/m 15 FEBRUAR je trouwjurk met alle bijbehorende accessoires? Dan maak je tijdens de prijsuitreiking om 17.00 uur 3x kans op teruggave van het volledige aankoopbedrag van je trouwjurk! Je trouwjurk kan dus die dag
he-le-maal GRATIS! zijn…

We geven die dag maar liefst 3 TROUWJURKEN KADO.., want bij de drie gelukkige bruiden wordt het aankoopbedrag van de trouwjurk dezelfde week nog teruggestort op haar bankrekening!

– direct aan het einde van deze spectaculaire showdag zullen de drie prijswinnaressen bekend worden gemaakt, vanzelfsprekend dien je zelf aanwezig te zijn om je prijs in ontvangst te nemen! –

Let op, er worden maar liefst 3(!!) trouwjurken weggegeven,..,
dus maak nu gauw je pasafspraak en reserveer meteen want tot die periode geldt in al onze bruidswinkels vol=vol!

Ben je niet in de gelegenheid om gebruik te maken van de actie omdat alle pasruimtes tot die tijd al bezet zijn, dan kunnen onze mannequins op verzoek je droomjurk aan je showen.., zo kun je toch alvast even voor-dromen over hoe jij er op je grote dag uit kunt gaan zien en maken we direct een afspraak om op een later tijdstip met je te gaan passen!

Er is super veel te doen die dag.., leuke workshops en bijzondere aanbiedingen van o.a. fotograaf, bloemstylist, visagist, kapper, banketbakker etc. etc.., je kunt het zo gek niet bedenken. Een super gezellige dag boordevol tips voor jouw grote dag!

Natuurlijk krijg je een Goodie-Bag mee naar huis om de feestvreugde thuis voort te kunnen zetten.

Wij hebben er zin in! – tot gauw! –

WEDDING | WONDERLAND
Arana Events & Beeldfactor

* actie is niet geldig i.c.m. de andere kortingsaanbiedingen.

Jullie willen je bruiloft een eigen, unieke stijl geven maar weet je niet precies hoe? Je wilt gewoon niet dat jouw bruiloft er net zo uitziet als die van een ander? Kom 15 februari of 15 maart naar de Do It Yourself Bruidsbeurs in WEDDING WONDERLAND – ALMERE en zie hoe je op een bijzonder creatieve en eigentijdse manier je bruiloft persoonlijk kunt maken. De toegang tot de beurs is gratis. Je wordt natuurlijk feestelijk verwelkomt met een glaasje bubbels. Doe inspiratie op bij de verschillende exposanten en ga zelf aan de slag tijdens een workshop. Snuffel rond in het grote assortiment aan bruidsjurken en selecteer de mooiste die je uiteraard mag passen!

Zoals we al vertelden is de entree gratis, en is er parkeerruimte beschikbaar op eigen terrein. Verheug je alvast op het bekijken van de allernieuwste bruidsmodecollecties) Kom gezellig langs en maak er een gezellige middag van.

Wil je er zeker van zijn dat je een workshop kan volgen, stuur dan via FB een PB met je voorkeur en met hoeveel mensen je deel wilt nemen – het aanbod in diverse workshops vind je daar binnenkort!
Je kunt je ook aan de deur nog inschrijven als er nog ruimte is.., maar vol = vol!

Inschrijving voor de workshops kan via PB via de FACEBOOK LINK https://www.facebook.com/DIYbruidsbeurs

Wij hebben er alvast heel veel zin in!

We zien je graag op ZONDAG 15 FEBRUARI -ZONDAG 15 MAART 2015 tussen 12.00 en 17.00 uur!