Bruidsmode Den Haag

Welkom in onze NIEUWE BRUIDSMODE-OUTLET!

Deze NIEUWE OUTLET | BRUIDSWINKEL is eenvoudig aan te rijden vanuit alle richtingen…  Parkeren kun je voor de deur of in een van de parkeergarages in de buurt.

BRUIDSJURKEN maat 34 t/m 56

vanaf 499,- en MAXIMAAL 1099,- euro!


Wil jij óok een práchtige NIEUWE of VINTAGE Designer Trouwjurken voor een stuntprijs én een “Once in a Liftime Bridal-Experience”?

lees HIER de ervaringen van de bruiden die je al voor gingen… 

De sfeervolle BOHEMIAN aankleding van deze winkel maakt dat jij je diréct helemaal thuis voelt.., deze bruidswinkel is bovendien speciaal voor jou GEOPEND OP AFSPRAAK om dit bijzondere moment te delen met de mensen die je leuk vindt.

Je hebt tijdens je passessie de héle Bruidswinkel voor jezelf, dus alle tijd en ruimte om uitgebreid Trouwjurken te kijken, kiezen, passen & direct mee te nemen naar huis!

…er zijn in onze bruidswinkels altijd gewéldige jurken die DIRECT UIT VOORRAAD tegen een spotprijs vanaf 499,- euro kunnen worden geleverd!

Ál deze Bruidsjurken (NIEUW & VINTAGE) vind je in de recent geopende BRIDAL NOMADS BRUIDSMODE-OUTLET aan de Voorstraat 171 in Dordrecht!!

Bovendien hebben we een eigen atelier, waar al de bij ons gekochte bruidsjurken perfect op maat gemaakt kunnen worden…

– Gewéldig nieuws voor een Last-minute Bruidje dus. – YAHOO!! –

Bel ons voor een pasafspraak op 06-5758 8080

En verheug je alvast op die onwijs leuke passessie.

Tot snel…!

BRIDAL NOMADS OUTLET STORE in het kleine zusje van ANKii | My VINTAGE BOUDOIR Designer Bruidswinkel aan de Voorstraat 94 in Dordrecht (200 meter verderop)

Ook deze NIEUWE OUTLET is speciaal voor jou GEOPEND OP AFSPRAAK!

Voorstraat 171
Dordrecht
tel (06) 5758 8080

 www.bridalnomads.nl