Onze bruidswinkels


WeddingWonderland de One Stop Weddingshops met in totaal meer dan 2000m2 Bruidsmode & altijd minimaal 1000 Trouwjurken direct uit voorraad leverbaar, met recht...

Dé GROOTSTE Bruidsmode Speciaalzaak van Nederland!


Alléén bij WeddingWonderland Bruidswinkels GRATIS Bruidsaccessoires t.w.v. 400,- euro bij alle Trouwjurken vanaf 999,- euro!  
(deze gratis accessoires zijn volledig naar eigen keuze, je kunt kiezen uit alle accessoires die voorradig zijn in onze bruidswinkels)


** VRAAG in de winkel EVEN NAAR DE ONE-STOP-WEDDINGSHOP DEALS!! - een trouwjurk in deze aanbieding kopen is al mogelijk vanaf 99,- euro! **

- GEEN aanbetaling als er onverhoopt een jurk besteld moet worden.., je betaald ALLEEN voor wat je direct meekrijgt uit voorraad! *)
Enjoy de Next Level of Service, 100% veilig je Trouwjurk kopen!

Bij een WIZARD'S | WEDDING WONDERLAND bruidswinkel slaag je vrijwel diréct voor een prachtige bruidsjurk, en mag je gebruik maken van onze waanzinnige mooie actieaanbiedingen!

WIZARD'S | WEDDING WONDERLAND bruidswinkels zijn Met & Zonder AFSPRAAK geopend.
Bel de reserveerlijn (0641) 857 586 of vul via deze site het afsprakenformulier in.

Klik hieronder op de foto van de gewenste vestiging voor de adres & tel. gegevens.


...VERHEUG JE ALVAST OP EEN LEUKE PASSESSIE..! 

Lees meer...


Wij van WIZARD'S | WEDDING WONDERLAND hebben een ondernemersvisie die gebaseerd is op een ontzéttend mooie droom! Wij willen jou als bruid een keuze uit de allermooiste bruidsjurken kunnen laten maken, en je daar bij voorkeur heel goede prijzen voor kunnen aanbieden en je de benodigde accessoires (vaak GRATIS!) direct mee geven!

Door rechtstreeks van fabrikanten en importeurs grote aantallen bruidjurken in te kopen, en deze dan weer te verdelen over een groot aantal bruidswinkels is het natuurlijk logisch dat jij als bruid daarvan de vruchten plukt. De WEDDING WONDERLAND afdeling in al onze bruidswinkels hangt daardoor vól met droomjurken die rechtstreeks uit voorraad worden verkocht voor slechts 699,- euro,! Dit zijn gloednieuwe bruidsjurken van grote bruidsmodemerken met tot wel 70& korting! Hoe gaaf is dat?

** Vraag in de winkel even naar de nieuwste ONE-STOP-WEDDINGSHOP DEALS! - een trouwjurk in deze aanbieding kopen is al mogelijk vanaf 99,- euro! **

Het is werkelijk áltijd een feestje in onze bruidswinkels.., íedereen kan er gewoon slagen! 

Gaat je voorkeur uit naar een trouwjurk van de 2014/2015 collectie die op bestelling geleverd moet worden.., dan hoef je in onze winkels NIETS aan te betalen. Je betaald alleen de accessoires die je direct uit voorraad mee kunt nemen. Pas wanneer de jurk daadwerkelijk binnen is, kom je deze ophalen en hoeft dan ook pas betaald te worden! Dat vinden wij wel zo eerlijk...

Maak via de website even een pasafspraak, of bel rechtstreeks met het filiaal bij jou in de buurt. De collectie wisselt wekelijks, dus is het bijna onmogelijk om een courante online-voorraad van alle bruidswinkels daarvan bij te houden. Sneup lekker rond in de rekken, en maak gebruik van het advies van onze stylisten.., in alle prijscategorieën word je uitgebreid geholpen.