Onze bruidswinkels

Alleen bij WeddingWonderland Bruidswinkels GRATIS BRUIDSACCESSOIRES t.w.v. 400,- euro bij alle Trouwjurken vanaf 999,- euro!

NU OP ALLE SHOWROOMMODELLEN VAN COLLECTIE SINCERITY - SWEETHEART - JUSTIN ALEXANDER OPRUIMKORTINGEN...!

ALLE TROUWJURKEN 699,- EN UIT VOORRAAD LEVERBAAR!

---------- en wat vind je van onze andere aanbiedingen? ----------

- GEEN AANBETALING als er onverhoopt een jurk besteld moet worden.., je betaald ALLEEN voor wat je direct meekrijgt uit voorraad! *)


Bij een WIZARD'S | WEDDING WONDERLAND bruidswinkel slaag je vrijwel diréct voor een prachtige bruidsjurk, en mag je gebruik maken van onze waanzinnige mooie actieaanbiedingen!

Kijk voor de dichtstbijzijnde bruidswinkel op onze site.

- DE MEESTE BRUIDSJURKEN IN ONZE WINKELS ZIJN UIT VOORRAAD LEVERBAAR EN MOGEN GELIJK MET JE MEE!

WIZARD'S | WEDDING WONDERLAND bruidswinkels zijn OP AFSPRAAK geopend.
OUTLET-CENTER ALMERE is echter doorlopend geopend di. t/m. za van 10.00 - 17.00 uur!
IN DEZE GROTE OUTLET IN ALMERE BEN JE OOK WELKOM ZONDER AFSPRAAK!

Bel de reserveerlijn (0641) 857 586 of vul via deze site het afsprakenformulier in.

Klik hieronder op de foto van de gewenste vestiging voor de adres & tel. gegevens.


...VERHEUG JE ALVAST OP EEN LEUKE PASSESSIE..! 

Lees meer...


Wij van WIZARD'S | WEDDING WONDERLAND hebben een ondernemersvisie die gebaseerd is op een ontzéttend mooie droom! Wij willen jou als bruid een keuze uit de allermooiste bruidsjurken kunnen laten maken, en je daar bij voorkeur heel goede prijzen voor kunnen aanbieden en je de benodigde accessoires (vaak GRATIS!) direct mee geven!

Door rechtstreeks van fabrikanten en importeurs grote aantallen bruidjurken in te kopen, en deze dan weer te verdelen over een groot aantal bruidswinkels is het natuurlijk logisch dat jij als bruid daarvan de vruchten plukt. De WEDDING WONDERLAND afdeling in al onze bruidswinkels hangt daardoor vól met droomjurken die rechtstreeks uit voorraad worden verkocht voor slechts 699,- euro,! Dit zijn gloednieuwe bruidsjurken van grote bruidsmodemerken met tot wel 70& korting! Hoe gaaf is dat?

Het is werkelijk áltijd een feestje in onze bruidswinkels.., íedereen kan er gewoon slagen! 

Gaat je voorkeur uit naar een trouwjurk van de 2013/2014 collectie die op bestelling (of vaak ook gewoon rechtstreeks uit de voorraad) geleverd kan worden.., dan hoef je in onze winkels NIETS aan te betalen. Je betaald alleen de accessoires die je direct uit voorraad mee kunt nemen. Pas wanneer de jurk daadwerkelijk binnen is, kom je deze ophalen en hoeft dan ook pas betaald te worden! Dat vinden wij wel zo eerlijk...

Maak via de website even een pasafspraak, of bel rechtstreeks met het filiaal bij jou in de buurt. De collectie wisselt wekelijks, dus is het bijna onmogelijk om een courante online-voorraad van alle bruidswinkels daarvan bij te houden. Sneup lekker rond in de rekken, en maak gebruik van het advies van onze stylisten.., in alle prijscategorieën word je uitgebreid geholpen.