trouwlocatie - feestlocatie

Trouwlocatie – Feestlocatie Olim & van Bommel [VIDEO]

Gratis Trouw-Feest locatie van Wedding Wonderland*

Wedding Wonderland dé Grootste Bruidsketen van Nederland heeft als eerste bruidszaak nu ook een eigen Trouw-Feest locatie, nu nog meer acties en kortingen voor bruiden van Wedding Wonderland.

Heb jij je trouwjurk gekocht bij Wedding Wonderland of ben je van plan dit binnenkort te gaan doen, dan heb jij de unieke kans om gebruik te kunnen maken van de allereerste eigen Trouwlocatie-Feestlocatie van Wedding Wonderland “Olim & van Bommel”! Voor klanten van WeddingWonderland is het gebruik van deze locatie helemaal GRATIS*
(* bij trouwfeesten vanaf 50 personen, consumpties en eventuele extra’s niet inbegrepen)

olim en van bommel tzummarum

Feestlocatie Olim & van Bommel

Wedding Wonderland is enorm trots op het door ons recent aangekochte pand dat gebouwd is in 1865. Deze locatie “Het Wapen van Barradeel” is in de regio wijd & zijd bekend en van oudsher in gebruik geweest als hotel & stations-koffiehuis. Momenteel zijn we bezig om het pand volledig te restylen naar de huidige maatstaven zodat we onze klanten een waanzinnig mooie feestlocatie kunnen bieden van 50 tot maximaal 350 personen in de zaak (en natuurlijk nog meer gasten in de extra feesttenten op het buitenterrein*) Hiermee kunnen wij onze diensten en service naar al onze bruiden nog groter maken. In dit pand zullen wij onder andere de volgende activiteiten gaan ontwikkelen:

 • Trouw- & Feestlocatie mogelijk op verschillende etages
 • Luxe Bruidssuites
 • Lounge Café met terras
 • Grote feestzalen
 • Receptieruimte
 • Bed & Breakfast
 • Seminar podium
 • Verenigings-activiteiten
 • Theater-, Film-, & Toneelvoorstellingen
 • Ontbijt, Lunch, Hapjes, Sapjes & Smoothies
 • Diner voor jullie en je bruiloftsgasten

trouwlocatie - feestlocatie

Vriendelijk geprijsd en extra korting voor ‘Vrienden van Olim & van Bommel’

Wil jij graag gebruik maken van ons aanbod, en een knalfeest geven in deze Olim & van Bommel Feestlocatie? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice, want vol is echt vol! Zij kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden, en een afspraak met je maken zodat je alvast de zalen en het loungecafe kunt bekijken.

Samen met een hostess ter plaatse stellen jullie geheel naar wens jullie huwelijksarrangement samen. en ja.., voor vrijwel ieder budget is er wel iets mogelijk. Leg je wensen bij ons neer, en wij maken een passende en messcherpe offerte speciaal voor jullie op maat.

olim en van bommel

Jeetje.., wij vinden het zelf onwijs leuk dit allemaal…, kom je gauw kijken?
De koffie staat klaar!

04 aug
Door Wedding Wonderland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *