Trouwjurk Zeeman kopen

Trouwjurk van Zeeman kopen en dezelfde jurk hebben als duizenden anderen?

Trouwjurk van Zeeman kopen? Enige tijd geleden kwamen we de nieuwe actie van Zeeman tegen waarbij je een trouwjurk kunt kopen van slechts € 29,99. Natuurlijk is dit werkelijk een spotprijs waar geen bruidswinkel tegenop kan.

Een trouwjurk van Zeeman of een unieke jurk

trouwjurk-zeeman-2

Zeeman heeft ongetwijfeld succes met deze actie, maar Wedding Wonderland is in de huid van de klant gekropen en heeft zichzelf de vraag gesteld: Wil ik een trouwjurk die hetzelfde is als duizenden anderen of wil ik een trouwjurk die voldoet aan mijn persoonlijke smaak en figuur?

Wij denken persoonlijk dat voor de meeste bruiden de laatste keuze van toepassing is. Om deze groep te kunnen bedienen heeft Wedding Wonderland een lijn van trouwjurken ontwikkeld die past in dit prijsbereik. Je kunt de goedkope trouwjurken tot € 100,- hier vinden.

Een trouwjurk die past bij je smaak en figuur

One-Stop-WeddingShop

Wij willen dat jij jouw unieke dag met een unieke trouwjurk viert. Die niet door duizenden andere bruiden ook gedragen is. Een trouwjurk die past bij jouw smaak en figuur. Ben je op zoek naar een goedkope trouwjurk tussen de € 300,- en € 800,- dan nodigen we je uit om eens op deze pagina te zoeken. Bel of mail gerust voor een gratis pasafspraak.

 

10 sep
Door Wedding Wonderland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *