say yes to the dress tlc

Say Yes To The Dress

Randy Fenoli meet and greet – Say Yes To The Dress

WE LOVE RANDY…!

say yes to the dress - randy fenoli

Wie is er nu niet dol op Randy Fenoli.., je weet wel.., die super leuke bruidsmode stylist uit de hitserie

SAY YES TO THE DRESS op TLC!?

Wij zijn in ieder geval fan.., want eerlijk is eerlijk.., hij zegt op een heldere manier precies wat hij bedoeld en doet dat uitsluitend met als doel om de bruid in kwestie in een schitterende trouwjurk naar het altaar te laten schrijden…

De wonderlijke ontwikkelingen in de bekendste bruidswinkel in NewYork – Kleinfeld -worden natuurlijk ook door ons op de voet gevolgd…. Het is iedere keer weer heerlijk om te zien.., want ook in de WeddingWonderland bruidswinkels is het altijd super gezellig en nemen de stylistes geen blad voor de mond over de do’s & dont’s betreffende de allerbeste trouwjurk voor jouw figuur, stijl, thema & budget.

Het mag dus ook voor zich spreken dat WeddingWonderland bruidsmode met de allernieuwste collecties trouwjurken aanwezig is op het allereerste SAY YES TO THE DRESS EVENT op zaterdag 19 & zondag 20 september 2015 in het World Fashion Centre in Amsterdam.

Randy Fenoli is in onze stand, en wil jij graag een persoonlijke ontmoeting met hem?
Dan regelen we dat!

randy fenoli - say yes to the dress

Op onze Facebook fanpage https://www.facebook.com/weddingwonderland.bruidsmode kun je kort en bondig omschrijven waarom JIJ vindt dat je die 1 op 1 ontmoeting met DE Randy Fenoli verdient….!

Deelnemen is eenvoudig:

* Koop je trouwjurk voor 16 september 2015 in een van de WeddingWonderland bruidswinkels.

* LIKE de WeddingWonderland fanpage

* Omschrijf in maximaal 100 woorden waarom JIJ vindt dat je deze ontmoeting graag wilt winnen.

* En deel je bericht zo veel mogelijk met je vrienden… (en geloof me.., wij lezen ze allemaal!)

* Je mag natuurlijk ook in de winkel het deelnameformulier invullen als je geen facebook hebt hoor.., maar dit is veel leuker (..en je vrienden kunnen jouw reden zo veel mogelijk onder de aandacht brengen!)

Op donderdag 17 september nemen we telefonisch contact op met de bruid die de meest originele en in het oog springende reden heeft bedacht.., dus leef je uit! (NB: vermeld je telefoonnummer NIET in de FB post, want die hebben we natuurlijk gewoon op je aankoopbon staan 😉

Succes…, wij gaan vast bedenken wat voor lekkers we allemaal klaarzetten om jullie gezellig in het zonnetje te zetten die dag!

UPDATE:

sayyestothedress1

Ankie Neugebauer

WEDDING WONDERLAND

25 jul
Door Wedding Wonderland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *