Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Hoe prachtig is het als je in de bruidswinkel waar je zus, nichtje of beste vriendin haar bruidsjurk kocht, jij óók de juiste avondschoenen vindt voor bij je feestkleding! Deze avondschoentjes bestel je allemaal via de webshop, of via een van onze bruidswinkels.
-DE AVOND- & GALASCHOENTJES WORDEN UITSLUITEND VIA DE WEBSHOP VERKOCHT!-
Alleen de Menbur avondschoenen zijn aanwezig in onze bruidswinkel in Almere-Stad!

Houd je van Glitter en Glamour…, of gaat je voorkeur uit naar een mooie pump uitgevoerd in een waanzinnig mooie rode suede? In de collecties van de Elsa Coloured Shoes collectie vind je de mooiste avondschoenen voor bij je feestoutfit. Als je zusje of beste vriendin al in een van onze winkels geslaagd is voor haar bruidscreatie, dan is de drempel voor jou om de allermooiste schoenen voor bij je feestoutfit uit te komen zoeken natuurlijk al helemaal weg…
Via de Wedding Wonderland webshop worden nu ook de allermooiste avondschoenen voor bij de feestelijke kleding van de gasten verkocht. Online vind je de mooiste schoenen die je je maar kunt wensen.., medium hakhoogtes, platte schoentjes en heel extravagante modellen met mégahakken. Schoenen, schoenen en nog eens schoenen…, je kunt werkelijk te kúst en te keur! En passen ze niet.., dan stuur je ze gewoon retour en/of ruil je ze gewoon voor een ander paar. De verzending van je bestelling naar een adres in Nederland is helaas NIET GRATIS.., retourzending is ook altijd voor eigen rekening. En dát kan nooit het probleem zijn.., want als je de schoenen ziet en aantrekt ben je hoogstwaarschijnlijk diréct verkocht! Als inkoopteam zitten we natuurlijk met onze neus bóvenop deze mooi materialen.., en de aantallen die we onder het mom van -‘je moet toch weten wát je verkoopt’- al voor onszelf hebben aangeschaft zijn niet meer bij te houden.., haha.
Deze avondschoenen bestel je allemaal via onze webshop.