3 tips om je ideale trouwjurk te vinden

Het vinden van je ideale trouwjurk / bruidsjurk kan een behoorlijk klus zijn. Zo heb je verschillende merken, kleuren, vormen, modellen, halslijnen en prijzen. Bij Wedding Wonderland willen we je graag helpen bij het vinden van je ideale trouwjurk. We hebben daarom de volgende 3 tips voor je.

1. Ontdek het figuur van je lichaam voor de ideale trouwjurk

weddingwonderland-figuur-rechtIeder merk en model trouwjurk heeft een andere vorm. Ieder mens heeft ook een andere vorm lichaam. Om tot de ideale bruidsjurk te komen, moet je dus een jurk vinden die precies aansluit op je figuur. Zo kun je bijvoorbeeld een zandloper figuur hebben, een recht figuur, een peer figuur… Wij begrijpen dat het best ingewikkeld voor je is om jouw jurk te vinden. Daarom hebben we de Trouwjurk Keuzehulp voor je gemaakt. Door op het figuur te klikken dat past bij je lichaam vind je de jurken die hier het beste bij passen. Daarnaast kun je altijd een vrijblijvende pasafspraak maken bij één van onze bruidswinkels in Harlingen, Almere, Den Haag of Rotterdam.

Klik hier voor de keuzehulp en klik hier voor het maken van een pasafspraak.

2. Kies je jurk aan de hand van je budget

trouwjurk verkopen

Bij Wedding Wonderland zijn er jurken vanaf € 99,- tot ruim over de € 2000,-. Om te bepalen welke trouwjurk binnen je budget past, dien je vast te stellen wat je budget ongeveer is. Houd bij het bepalen van je budget rekening met de kwaliteit van de jurk, maar ook de vermaak kosten om je jurk helemaal naar wens te maken. Iedere bruidswinkel hanteert deze kosten. Daarnaast heb je naast je ideale trouwjurk diverse bruidsaccessoires nodig om het plaatje helemaal af te maken. Hierbij kun je denken aan bruidsschoenen, bruidslingerie, een leuk tasje en een sluier. Achter de schermen zijn we dagelijks druk bezig om zoveel mogelijk prijsinformatie toe te voegen aan de producten, zodat je met onze filters aan de linkerzijde van de shop pagina’s en boven de producten eenvoudig kunt filteren op prijs.

Klik hier om naar de trouwjurken te gaan.

3. Bepaal welke eigenschappen je ideale trouwjurk moet hebbenslide-trouwjurken-weddingwonderland-3

Een trouwjurk bevat diverse design elementen. Zo kun je bijvoorbeeld een strapless trouwjurk dragen die geen bandjes over je schouders heeft. Je kunt een open rug of een dichte rug hebben. Je kunt kiezen voor een retro look door een ivoor-kleurige trouwjurk te nemen. Wie weet ben je in verwachting van een kleintje en heb een een zwanger-model trouwjurk nodig. Onze dames in het atelier kunnen in principe alles naar wens vermaken. Om het niet te ingewikkeld voor je te maken hebben we diverse filters voor je en zijn we druk bezig om zoveel mogelijk eigenschappen te koppelen aan ons aanbod trouwjurk en accessoires. Daarnaast kun je altijd een gratis pasafspraak maken om direct te ontdekken welke eigenschappen bij jou in de smaak vallen.

Klik hier om naar de trouwjurken te gaan en klik hier voor een pasafspraak.

We wensen je alvast heel veel succes met het vinden van jouw ideale trouwjurk. Graag willen we je hiermee helpen. Bel of mail ons gerust.

06 sep
Door Wedding Wonderland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *