Goedkope Trouwjurken

De meeste en mooiste betaalbare trouwjurken bij de Grootste Bruidszaak van Nederland!
Wedding Wonderland in regio Zuid-Holland, Den Haag & Rotterdam, regio Amsterdam in Almere-Stad, en regio Friesland - Groningen - Drenthe.

Goedkope Trouwjurken met 100% zekerheid

Trouwjurk kopen kan nu met 100% zekerheid bij WeddingWonderland. Lees hier meer over WeddingWonderland en de voordelen van onze Next Level of Service. Welkom!

WeddingWonderland begeeft zich het komende jaar alweer 10 jaar op het spannende bruidsmodepad en dat gaan we het komende jaar UITGEBREID VIEREN MET SPETTERENDE ACTIES EN AANBIEDINGEN!

De mooiste A-Merk Trouwjurken nu in onze voorraad collecties zoals: Demetrios, Blue bij Enozani, Modeca, Pronovias, Remo Styling, Benjamin Roberts en meer!!

Maak nu snel een pasafspraak in een van onze filialen.

LAGE PRIJZEN = VEEL VERKOCHTE JURKEN = VEEL BRUIDEN BLIJ = WIJ OOK BLIJ (simpel :)

Lees meer...

Met goedkope trouwjurken bedoelen we overigens GEEN goedkope niemendalletjes die voor een in dat geval weer belachelijk hoge prijs worden aangeboden... Nee.., WIJ bedoelen met Goedkope Trouwjurken dat we door een goed doordacht inkoopbeleid en een gebrek aan groot graaizucht de DUURDERE trouwjurken van de BEKENDE BRUIDSMODEMERKEN in onze WeddingWonderland-afdeling aan jou aanbieden voor VEEL MINDER GELD!

 

EN..., we gaan dit seizoen nog veeeeel groter uitpakken met MOOI VOOR MINDER :-)

ons motto is tenslotte:
- "DON'T LET SMALL MINDS CONVINCE YOU THAT YOUR DREAMS ARE TOO BIG..." - so here we come!


Vergis je niet.., óók wanneer wij op onze WEDDING|WONDERLAND afdeling schitterende japonnen voor slechts 699,- euro - direct uit voorraad - verkopen, waarbij jij als bruid óók de benodigde accessoires bij ons kunt vinden (bij trouwjurken vanaf 999,- euro krijg je zelfs voor 400,- euro aan bruidsaccessoires GRATIS!), verdienen we nog een gezellige boterham..., voor ons zit onze marge en onze passie namelijk in de grote aantallen blije bruiden die we in al onze winkels per jaar in totaal huppelend de deur uit zien gaan!. 

 

Goedkope Trouwjurken online, vaak een tranendal


We leggen je het verschil tussen 'onze' betaalbare merk-trouwjurken die we voor minder geld verkopen & de goedkope (vaak  onder slechte omstandigheden gefabriceerde) fluttrouwjurken die je vaak online of in kleine 'thuis' winkeltjes nog graag een keertje uit. Een gewaarschuwd mens telt immers voor 2.., en ook je vriendinnen doen hun voordeel met jouw kennis!

Er worden op dit moment op iedere hoek van de (online-)straat 'goedkope' trouwjurken aangeboden, en als je die (meestal vacuum verpakt) binnenkrijgt is het vaak huilen met de pet op!
Op onze nieuwssite www.goedkopetrouwjurken.com hebben we al een compleet hoofdstuk geweid aan deze online praktiserende aanbieders van vlutjurken, en er zijn zelfs tijdelijke winkels die dit soort merkloze besteltroep aan jou willen aanbieden als 'perfect op maat gemaakt' voor slechts 649,- euro (ahum.... ;-)


Betaalbare bruidsjurken met kwaliteit


Het grote verschil zit hem in de kwaliteitscontroles..., want dezelfde lage prijzen kunnen wij met ons inkoopbeleid en bedrijfsstrategie ook heel goed waarmaken met schitterende japonnen van bekende bruidsmodemerken! (..en dus voor een écht mooie bruidsjurk...)

Het 'precies op jouw maat bestellen' van een echte trouwjurk, dat ze bij een 'goedkope bruidsjurken winkel of -site' aanbieden is natuurlijk volkomen onzin..! (Ze worden voor de zekerheid bijna ALTIJD met een rijgkoord besteld, om maatfouten te kunnen corrigeren, en enige wanorde in niet aansluitende patroondelen zo veel mogelijk worden verdoezeld..., zeker wanneer je een grotere maat draagt. Je krijgt echter NOOIT hetzelfde mooie resultaat als met een verantwoord en door VOLWASSEN MENSEN onder uitstekende werkomstandigheden gefabriceerde bruidsjurk. De grote bruidsmode-merken hebben namelijk hun eigen staf die de bruidsjurken in de grote ateliers volgens strenge kwaliteits- & continuiteitsnormen vervaardigen uit de mooiste stoffen en de fijnste garens. De kleur, maat en bewerking is bij ieder besteld model gegarandeerd hetzelfde als het voorbeeld dat je in de winkel hebt gepast. Die garantie kan een ' goedkope' trouwjurken-aanbieder je nooit geven.., gewoon.., omdat die tijd en kwaliteitscontrole er niet voor is. Deze goedkope trouwjurken worden vaak onder minder prettige omstandigheden gemaakt, en de westerse eisen staan veelal niet hoog op hun prioriteitenlijstje.

Maatwerk Trouwjurken volgens WeddingWonderland...


In de WEDDING WONDERLAND bruidswinkels vind je ook een collectie met Maatwerk Trouwjurken waar je uit kunt kiezen..., deze worden echter direct uit voorraad geleverd (geen onnodig spannende besteltermijn, dus "what you see is what you get"!

Deze jurken zijn bij ons in vele soorten en maten gewoon op voorraad en worden in ons eigen atelier voor je afgepast, zo heb je dus gewoon een op maat gemaakte trouwjurk. Sommige aanstaande bruiden willen nog afvallen of aankomen in aanloop naar de bruiloft.., dan is het toch veel prettigere om je trouwjurk perfect op maat te laten maken op jouw eigen lichaam op het moment dat je gaat rouwen.., ja toch!? 

Om de prijzen heel vriendelijk te houden, hebben we er voor gekozen om deze maatwerk trouwjurken collectie ook heel scherp te houden. Alle jurken uit deze nieuwe Maatwerk Trouwjurken selectie zijn slechts 649,- euro en dat is inclusief het op maat maken in ons eigen atelier. 

Een echte kwaliteits trouwjurk, geen goedkope prul


Een trouwjurk hoort in de aansluitende confectiemaat voor je te worden besteld, en moet daarna door een vakcoupeuse helemaal naar jou lichaam gemouleerd worden. Dat is onmogelijk te doen door de maten bij het bestellen door te geven, want het afpassen gebeurd een week of 6 vantevoren pas.., omdat geen enkele vrouw kan garanderen nog hetzelfde figuur te hebben als op de dag van bestellen. Alleen dán weet je zeker dat je trouwjurk perfect zit op je trouwdag, en zul je een echte kwaliteitsjapon van een goedkoop prul eenvoudig kunnen onderscheiden. ....je zult zeer zeker met een tevreden gevoel naar je trouwfoto's blijven kijken...

Kiezen tussen 'goedkoop' en 'duur' hoeft nu dus niet meer., want wij hebben daar ' betaalbaar' voor uitgevonden! Voor hetzelfde geld kunnen wij je in ons concept (puur door tevreden te zijn met minder marge) immers een prachtige bruidsjurk aanbieden van o.a. Sincerity Bridal, Justin Alexander, Demetrios, Sweetheart, Brinkman, Tres Chic en andere vooraanstaande merken.

We hopen je gauw te zien.., maak je pasafspraak via deze site of bel met het filiaal bij jou in de buurt.